canım çok üzüldüm senin adına bepanten iyi gelir elbette ama şurada pazartesiye ne kaldı ki???
o yüzden umarım hepsi geçer geçmeyeni de makyajla kapatırsın ancak,biliyorum yardımcı olamadım ama bir umut tur yaşatan insanı...
geçmiş olsun cnm ya ama anlamam neden böle yerlere gidilir kimyasal daha fazla zarar verir özellikle yüze...
HappyCare Acne - Sivilceler İçin Hızlı İyileştiren Şeffaf Yara Bandı var ama teker teker yapıştıramıycagına göre olmaz mı acaba..
yada COLOPLAST COMFEEL 10*10 YARA BAKIM ÖRTÜSÜ--Nemli ortamda yara iyileşmesi için hidrokolloid yara örtüleridir.Bakteri ve su geçirmez,derinin oksijen alış verişini engellemez,Üstün yapışmagücü, ağrıyı ve yara kokusunu azaltıcı özellikleriyle her türlü yarayı iyileştirmeye yöneliktir...fiyatı 5 tl civarında sanırım.
işine yarar umarım..
yoo hiç bişey kullanmıyorum zaten ama bitkisel yoldan yapılıcak tedaviyi hızlandırıcak bişey olabilirmi diye bi umut işte ...Canım başka bilmediğin şeyleri kullanma lütfen..
daha kötü hale getirirsin.belli ki enfeksiyon kapmış.
Hemen bir dermatoloğa gidiyorsun..
Başka bir şey kullanma ve sakın elleyip daha kötü yapma.
eczanelerde var ama sınırlı..bulamazsan bir siteden kargolatabilirsin..
yoo hiç bişey kullanmıyorum zaten ama bitkisel yoldan yapılıcak tedaviyi hızlandırıcak bişey olabilirmi diye bi umut işte ...bu şekilde dermatologa gidersem beni kesin kapıdan kovar :S
o kadar mı kötü oldu ya..face deki fotolarına bakıyorum da
hiç öle siyah nokta falan görünmüyor cildinde.buharla falan evde yapabilirdin,bilmediğin bir yerdi sanırım..sıkıyorlar cildi siyah nokta temizlemek için işin ehli değillerse mikrop kapıyor.merak etme geçecek canım,cildin çok güzel normalde.ama başka bir şey kullanma kaş yaparken göz çıkarıp da geri dnüşü olmayan işler açma başına.Ayrıca dermatolog seni niye kovsun ki,randevu al bi hastaneden hemen..
ablam fotolarda pek belli olmuyo zaten bide genelde makyaj oluyo yüzümde ondan görememişsindir.. ya adı olmayan bi yerde değilki.. gayet kaliteli ismi duyulmuş bi yer ama buda yetmiyomuş anladım.. okadarmı kötü dediğin inan ablam berbat durumdayım...
ah ablam ah... neden bu insanlar bukadar cıkarcı anlamadımkihaydaaa,bir de ürün öneriyolar..
biiyorlar ki insanlar kendi dertlerine düşüp uğraşmazlar onlarla..
aslında yanlarına bırakmamak lazım ama astarı yüzünden pahalıya gelir bu işlerin.
neyse sen önce cildini bir düzelt,ama doktordan da rapor almayı ihmal etme.daha sonra lazım olur.
hımmm..acil olduğunu söyledin mi..
neyse yarın da olur.ama doktor görene kadar cildine sudan başka bir şey değdirme..
makyaj da yapma olur mu..göz makyajıyla idare et..
görürsün pazartesiye kadar tamamen iyileşecek.geçmiş olsun canım..
ama raporu unutma..o raporla gidersin yaptırdığın yere sonra ve
dava bile açabileceğini,komplikasyonlar konusunda uayarılmadığını söylersin..kağıt falan imzaladın mı,bilgi verdiler mi cildinde olabilecekler hakkında