Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba arkadaşlar
Benimde burnumun üzerinde sürekli siyah noktalar çıkıyor...Evde bir çok kaırşım denedim ama hiç biride etkili bir çözüm sağlamadı.Benimde aklıma çoook küçükken yaptığımz bir yöntem geldi..Bunuda sizinle paylaşmak istedim..belki aranızda deneyenler vardır..
Ucu düz ve ince olan evdeki herhangi bir aleti (artık aklınıza ne gelirse) alıyorsunuz ve aşağıdan yukarıya doğru burnunuza sürüyorsunuz..Bunu bir ayna karşısında yaparsanız yağların çıktığını görürsünüz..Bir kaç defa tekrarladığınızda gözeneklerden artık yağ çıkmadığını sizlerde görmüş olursunuz..Tabii çok bastırarak ve art arda defalarca yapmak kızarıklığa sbep oluyor..Bunu yaptıktan sonra açılan gözeneklerin steril bir sabunla yıkıyorsunuz..Çok yağlı bir cilde sahibim..Bunu yaptıktan sonra en az 2 hafta siyah noktadan ve burnunuzun üzerindeki yağ tabakasından kurtuluyorsunuz..
Denemek size kalmış..Saygılar..
Ucu düz ve ince olan evdeki herhangi bir aleti yüzüme sürüyoruzda nasıl suruyoruz bastırarak mı ?cizmez mi yüzü.bende şunu duymuşdum tükenmez kalemın içinden cıkan o beyaz içince murekkeb olan şeyi sıvılce veya sıyah noktanın üzerine bastırıyoruz içine giriyo demıslerdı hız denemedım ama o daha mantıklıca bence...saygılarımla
Ucu düz ve ince olan evdeki herhangi bir aleti yüzüme sürüyoruzda nasıl suruyoruz bastırarak mı ?cizmez mi yüzü.bende şunu duymuşdum tükenmez kalemın içinden cıkan o beyaz içince murekkeb olan şeyi sıvılce veya sıyah noktanın üzerine bastırıyoruz içine giriyo demıslerdı hız denemedım ama o daha mantıklıca bence...saygılarımla
Bunu denedi.bi de iğnesiz şırınga falan çıkarıyormuş dediler.Hİç biri olmadı.Elimle sıkmadan çıkmıyor.Delirtiyorlar beni bu sıcakta
Born This Way
Kayıtlı Üye
ben kulak temizleme çubuğunu kullanarak çıkarıyorum. sonra da limon suyu kullanıyorum. evet yağ konusunda bir şey yapamıyorum ama en azından renkleri artık siyah değil aklinialirimsmile
Bu işlemde sıkma gibi..Fakat sıkarken tırnak izi filan oluyo..Hem benim burun bölgem çok ama çok yağlı olduğu için sıkamıyorumda..Mesala ince düz taçlar var..Bunlardan birini bu işleme adadım ben..Zaten yüzey genişliği olduğu için çizme gibi bir risk olmaz.Fakat art arda tekrarlanırsa hafif kızarıklık olur ki oda geçer..Ben 4-5 defa burnumun ucundan başlıyorum üste kadar hafif bastırarak tacı burnuma sürüyorum:)
h t t p: / /w w w. 10marifet.org /imaj/ biyasimadahagirdim/kirpik-tac.jpg (linkte boşluk bıraktm)
Tıpkı bu tacın kenarı gibi..Ne biliyim cetvel falanda olabilir...Sürdüğünüzde yağlar solucan gibi çıkıyor zaten..
Hayatıma yeni bir sayfa..
Kayıtlı Üye
MAkasın keskin olmayan yüzüyle yapıyorum bende evet işe yarıyor!
N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
Bu işlemde sıkma gibi..Fakat sıkarken tırnak izi filan oluyo..Hem benim burun bölgem çok ama çok yağlı olduğu için sıkamıyorumda..Mesala ince düz taçlar var..Bunlardan birini bu işleme adadım ben..Zaten yüzey genişliği olduğu için çizme gibi bir risk olmaz.Fakat art arda tekrarlanırsa hafif kızarıklık olur ki oda geçer..Ben 4-5 defa burnumun ucundan başlıyorum üste kadar hafif bastırarak tacı burnuma sürüyorum:)
h t t p: / /w w w. 10marifet.org /imaj/ biyasimadahagirdim/kirpik-tac.jpg (linkte boşluk bıraktm)
Tıpkı bu tacın kenarı gibi..Ne biliyim cetvel falanda olabilir...Sürdüğünüzde yağlar solucan gibi çıkıyor zaten..
Bayılıyorum bizim Türk kadınlarının zekasına yaa alkisalkisalkis bende genelde tırnağımla sıkıyorum ya da burun bandı kullanıyorum o da 1 ay sonra tekrar çıkarıyo sanki...
bende deneyim bari bende tırnaklarımla çıkartmaya çalışıyordum... eee haliyle zorlanıyordum...
Bu sadece cildin yüzeyindeki yağı sıyırmaz mı? :uhm:
Benim siyah noktalar çok derin ya bende de işe yarar mı acaba? Neyse yarın denerim artık
Herşeyi denedik bunu da deneyelim şakkıdı
Cetvelle yaptım,dediğim gibi oldu,siyah noktalarda bir değişim yok :ecrin_bebek:
bu yöntem iyi degil...
Bi süre sonra o siyah noktalar minik minik deliklere dönüsüyor..
cok cirkin duruyo öyle bence..
baska yöntem denemeli..
başarıcam inş :))
Kayıtlı Üye
bende böle yapıyorumm bazen.ama çok işe yaramıyo ya.geçenlerdede sir ağda sürüp çektim.işte bu çok iyi oldu.denemenizi tavsiye ederim.
degişik bir yöntem ama zararlı olmalı
sir agda da kucuk kılları canlandırabilir