Sivilceli Ciltler siyah nokatalar icin dismacunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

17Ocak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
94
0
86
33
Almanya
öncelikle selam kizlar ben yeni üyeyim ve bu benim ilk mesajim sırnaşık şey

arkadasim bana önermisdi sizinle paylasmak istedim.
siyah noktalarin üstüne naneli dismacunu sürüp kurumasini bekliyorum ama (bütün gün beklemek daha etkili) kurudukdan sonra yüzümü ilik suyla yikiyorum,ardindan yüzüme nemlendirici krem sürüyorum cünkü dis macunu cok kurutuyor ve cildi soyuyor.arkadasim siyah noktalar icin bu kadar etkili oldugnu sölediginde pek inanmamisdim cünkü neyaptiysam onlardan kurtulamadim ama sonuc mükemel:lepi: ben ayda 1 hafta boyunca yapiyorum.

naneli olması şartmı ? ben naneli kullanmıyorum die anmadım hiç zararı olmuyomu cildine peki

tavsiyen icin tsk arkadasim
bi ara sey diyolardi
sivilcelerin üzerine sürün dis macununu diye
sonradan ögrenildiki
dis macunu ilk baslarda sivilceleri yok edip sonradan daha fazla cikmasini sagliyomus
insallah bundada böyle bisey olmaz fisfisfis

bende bi ara denemiştim yatarken sürüyordum sabah yıkıyordum. kuruttu katılıyorum ama uzun sureli kullanmadım. sinirimi çok bozan bi sivilce oldugunda sürüyorum genelde :)

ya sizin heralde dişmacunun içinde neler var bilmiyorsunuz cam tozu ve florıd var florıd biliyorsunuz kanser yapıyor siz bilirsiniz genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…