Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mı,karamel mi ?

canım bende saçımla çok uğraşırım en son sapsarıydı şuan koyulttum çikolata kahve
yaptım hemde kendim boyadım:)
koyu renk bana kalırsa daha güzel duruyor siyah yerine çikolata kahveyi öneririrm simsiyah
saçtan daha gzel duracağına eminim

sanki siyah daha sert göstermiş gibi sizi. bir kaç ton açık olan da yumuşaklık, gençlik katmış :) ama sizin aklınızda siyah var sanırım, hangisi içinize siniyorsa öyle kullanın.
en güzeli olur inş :)

saclarım siyahken belıme kadarı herkes takmamı dıyordu bide yüz ifademı sert gösterıyor diyorlar ben ınsanların yorumlarına önem verıyorum bılmıyorum kararsız kaldım

saclarım siyahken belıme kadarı herkes takmamı dıyordu bide yüz ifademı sert gösterıyor diyorlar ben ınsanların yorumlarına önem verıyorum bılmıyorum kararsız kaldım

hıc karrasız kalma valla bu cok yakısmıs sıyah gercekten sert gosterıo bende ınsanların fıkırlerını cok onemsıyorum canım

iki resmide beğendim yakışmış.ama siyah saçlıyken saçınız açık değil diğer saçınız fönlü yapılı olduğu için yanıltabilir diye düşündüm:)
eğer diplerden şikayetçiyseniz koyu renkte istiyorsanız siyah değilde yakın ama siyah kadar sert olmayan renkler seçebilirsiniz.

hanımlar bu saçrengıni ben yaptım kuaförde koyu karemel yaptıkdan bir süre sonra acıldı aktı bende palette altın karemelle vital karemelı karıştırdım böle oldu boya cok güzel tutuyor ıkısı ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…