• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mı,karamel mi ?

Mavibeyaz30

Arı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
310
0
96
merhaba hanımlar ben kendımı bıldım bılelı saclarım siyahdır ve 6 ay önce saclarımı karemele boyadım bazıları yakıstıırken bazıları yakıstırmadı sizce hangisi bir bakarmısınız??? $16022011(023).jpg $431074_3155248813460_1632399140_2700354_1592130538_n.jpg

kararsız kaldım bende su an zaten karamel acaba siyaha dönsemmı siyahda yüz ifademı sertlestlrıyor

Fotoğrafta hiç karamel gibi durmuyor, açık kestane gibi...
Ama kesinlikle ne renk olursa olsun o haliniz çok hoş.
Siyah dediğiniz gibi hatları sertleştirir ve gözlerinizden rol çalmış.
Saçlarınızı yumuşak renkelrde tutun ki güzel gözleriniz toplasın bütün puanları:34:

bende eşimin ısrarıyla bir kere siyah yapmıştım buğday tenliyimdir
Hiç alışamadım en fazla 1 ay tutabildim sonra tekrar döndüm kızıla
Siyah yüzü dediğin gibi hem sert hemde soluk yapıyor.
Bence hiç aklından geçirme böyle hoş olmuş

ikisi de güzel ama sanki karamel daha genç göstermiş :)

bu arada doğrudan siyahın üstüne mi uyguladınız karameli? başka işlem var mı?

hayır canım dogrudan tutmaz sıyahdan dönmek ıcın 4 satte acıldı artık sıyah kalıplasmıs saclarımda yıllardır okdarda zor oldu ve sacım cok yıprandı ınceldı ben yılda bır kere boyardım sıyahken:) şımdı hemen dıpler gelıyor bu şaç rengi koyu karemelın akmış halı ama şuan altın karamel ıle karemelı karıstırıyorum vitalın çok güzel tutuyorr

karamel daha hos durmus.sizde karamelde farklı bir insan gibi güzel cıkmıssınız karameli terk etmeyin bence renk oldukça yakışmıs cnkü.

merhaba hanımlar ben kendımı bıldım bılelı saclarım siyahdır ve 6 ay önce saclarımı karemele boyadım bazıları yakıstıırken bazıları yakıstırmadı sizce hangisi bir bakarmısınız???Eki Görüntüle 524468 Eki Görüntüle 524469

karamellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kesinlikle,siyahtan baska renge dönmek zor olyo benim saclarım siyahtı actırdım yandı suan küt

evt bende siyahdan bu renge dönmüştüm tenım esmer makyajsız bıraz soluk duruyorum ama gözlerımle uyumlu karemel ne yapsam bılemedım

pek karamel gibi değil de, koyu kahve kestanemsi bir renk gibi duruyor, ama kesinlikle 2. saç rengi süper yakışmış bence.
Daha genç daha diri, daha doğal durmuş.

Back