Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mi, Karamel mi, Kendi sac rengim mi? Resimli

aa neden karamel yapmasın diyosunuz? bence çok güzel bi karamel olmuş o renk.herkesin karamel rengi başka çıkıyo ama genelde sarımsı yapıyolar karamel isteyince.bu tatlı bi karamel olmuş bence.karamelle devam etmelisin bence.

birsey sorcam sacim kinali demissdin yani uclarda falan dimi oyalara boya yada acici uygulanilmadgini duymusdum kestircenmi oralari? :sm_confused: ayrica su sekilde söyliiim siyah yapma yaparsan da kahve tonlari yap derim siyah cok yapay duruyor kahve dogal tonlar tercih et birde karar veremiyorsan aralarina gölge yaptir yansimalar olsun acik kahve karamel olsun derim ben ikisini de yapmis olursun delikafadulden

Canim sacimin yarisindan biraz fazlasi kina, uclarda olan kisimlar yani. Dipten gelen kahverengi kendi sac rengim. Kisa dügünüm var ve bu alaca dana gibi sac rengiyle gelin olmak istemedigim icin napabilirim diye baya bir düsündüm:) sonra bir kuaföre sordum, kendi sac renginin üzerine koyu kahverengi normal boya sür dedi. Ozaman uclardaki renkle arasindaki fark kapanir dedi. Bende öyle yapacam, sadece kendi sac rengimin oldugu bölgere kullanacam boyayi, kinali olan yere hic dokunmayacagim. Birde 8 haftalik sac boyalari var, banyo yaptikca cikiyor rengi, belki ondan kullanirim. Aslinda saclarim az daha uzun olsaydi kinali yerleri kestirip kendi sac rengimi kullanmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…