Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mavi saçım 1 haftada aktı

ben kendimi bildim bileli hep platin sarisi kullandim bu sefer ilk griye heveslenip boyatmistim iste onuda hevesim kursagimda kaldi evet cok dogru makjaz gerektiren tonlar hep platin gri vs zaten bende cok acik tenliyim makjaz surmedigim zaman hastamisin diye soran oluyor

Canim gri platin saclar icin mor sampuan silver samphoo diye geciyor kuaforler kullaniyor evde de kullanabilirsin kullulestiriyor yani grimsi tonlari iyi koruyor bilirsin kullu ton biraz gri yesilimsi oluyor tek bu konuda bilgim var bende beyaz tenliyim acikcasi burda gri sac icin her kuafore gidilmiyor bide kotude yapsa tonla para oduyorsun o zaman insanin aglayasi geliyor hem parandan hem sacindan oluyorsun

evet cok dogrusun o konuda zaten zilver sampuani kullaniyorum guzelim

tsk ederim bu yazdigini kuaforume anlatmaya calisacagim ben yurt disinda yasiyorum ve aciksasi burda kuaforlerin yaptiklari islemleri cok begenmiyorum evet cok cabuk akti zilver sampuani kullaniyorum haftada 1 x felan onunda etkisi olabilirmi ??

Silver şampuan ben cevap yazana kadar sizin de konuştuğunuz gibi korur bile:) Size önerim eğer korkmuyorsanız evde açıcınızı gri boyanızı kendiniz yapın bana göre başkasına güvenmektense kendime güvenmek daha rahatlatıcı oluyor:) Mesela o yeşilimsi mavimsi griler ( eğer tercih üzerine yapılmamışsa ) hep saç yeterince açılmadığı,nötrleme yapılmadığı için ortaya çıkan griler. Ben de öyleydim ve platine sürekli aktığı için saç rengimi değişmeye karar vermiştim sonra bir gün gözüm döndü kendim evde açıcı uygulayıp saçımı beyaza nötrledim. Şimdi mutlu mesut yaşıyorum gümüş grisi saçlarımla:) Üstelik aynı işlem için 200den aşağı fiyat veren kuaför yok burda.

Bende hep kendin yapiyordum acicim herzaman evde bulurum hepte pilatin kullandigim icin dip boyami hep kendim uygulardim aslinda evdede yapabilirim haklisiniz platin bir bagimlilik vazgecilmez ilk kez bir farkli renk istemistim onuda icime sinmedi tekrar tsk ederim evde yapacam biraz daha bekleyim tatile gitmeden once yapmayi dusunuyorum dip boyasi yoksa tekrardan cabucak cikiyor her seferindede islem yapmak istemiyorum sacima

Ne demekk:)

Ayyy zamanında platin sac o kadar istiyordum ki bir turlu tuturamadim evde bende ayni sekilde evde actim sacimi canim ama biraz pismanim barbie bebek saclari gibi bazi teller parliyor platinle siyahta sıkınti değilde ben koyu bir sariya kadar getirdim dahada boyasamda açılmadi saçim vallahi özendim size kizlarr

Canim mavi siyah benim bildigim en zor akan sac renklerinden biri ama kuaforler sulu boya gibi boyuyorlar bende siyaha boyamistim ve bi hafta akti bir ay sonra lorealin bumarasini suan hatirlayamadigim bir rengini aldim kullandim 2 ay oldu hala siyah ton duruyo diyebilirim saclarim kahverengi :)))

Ben isyan ettim bioblasın siyahını boyadım kapatsın kahvelikleri belki bu akmaz diğeri sonuçta renklidir felan dedim oda farksız herhalde benim saçımdan kaynaklı çok işlem görmesinden canım bakalım biraz bekleyip lorealden boyucam çok haklısın kuaförler sulu boya gibi boyuyor bide önem vermiyorlar kimiside güzel yapıyor sanırsam excellence serisindeki vallah iki tane mavi siyah tonu var gibi biliyorum ben ikisinden birisidir galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…