Geçmiş olsun şeker, görmende sorun yoktur umarım. İlle siyah renk kullanman gerekmez ki, doğal duran renkli veya kahve tonlarında lenslerden de kullanabilirsin. Çünkü ne renk olursa olsun ortalarındaki gözbebeği için açık olan yuvarlak kısım kadar görülecek lensin altındaki göz bebeğin ve iris rengin. Yanlız şu önemli; göz bebeğin tam olarak nasıl? Olması gereken yerde ve aynı zamanda aşağıya doğru damla şeklinde uzamış biçimde mi?
Merhabalar
sitenize üye oldum ve en sonunda üyeliğim aktif konumda öncellikle teşekkürler
şimdi konumuza gelirsek küçükken göz ameliyatı oldum ve sol siyah göz bebeim aşşa doğru kaydı malesf
gözlerim koyu kahve uzaktan belli olmuyo ama aynaya gelince kendimle barışık olamıyorum ve siyah lensin kapatıcağını düşünüyorum siyah lens arıyorum ama bi türlü bulamadım acaba nereden ne marka bulabilirim ? ve ameliyatlı göze lens olmuyormu
ilginize teşekkürler
Tabi ki kaybolur belli olmaz. Çünkü o kısım renkli kısmın altında kalacak. Ancak bir sorun var, sonuçta o gözbebeğinin birazı kapanacak renkli kısımla, görme sıkıntısı yaşayabilirsin bu yüzden. Bir dene istersen çık bir lens merkezine bak. Ancek siyah lens diye tutturmana hiç gerek yok, renkli de olur kahverengi de. Yani mantıken böyle...
evet katılıyorum pupil boşluğu dar olan lenslerde görme sorunları yaşanabilir - ki bunu ben bile yaşamaktaktayım..o yüzden geniş pupili olan bir markanın en koyu renklerinden tercih yapılırsa hem estetik kusur kapanır hem de görüş sorunu yaşanmaz diye düşünüyorum