N Naz erd Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz erd #1 Arkadaşlar 13+3 haftalığım sıyah leke geliyor çok korktum neden olabilir yarın doktora gidecem bu gece sabah olmaz bana
Arkadaşlar 13+3 haftalığım sıyah leke geliyor çok korktum neden olabilir yarın doktora gidecem bu gece sabah olmaz bana
Merve3553 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz erd #2 Naz erd .!.: Arkadaşlar 13+3 haftalığım sıyah leke geliyor çok korktum neden olabilir yarın doktora gidecem bu gece sabah olmaz bana Genişletmek için tıkla... Siyah lekelenme varsa korkma aktif kanama yok demektir kırmızıya dönmedikçe ama doktora gitmekte fayda var tabi sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Naz erd .!.: Arkadaşlar 13+3 haftalığım sıyah leke geliyor çok korktum neden olabilir yarın doktora gidecem bu gece sabah olmaz bana Genişletmek için tıkla... Siyah lekelenme varsa korkma aktif kanama yok demektir kırmızıya dönmedikçe ama doktora gitmekte fayda var tabi sağ Salim kucağına alırsın inşallah
N Naz erd Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz erd #3 Merve3553 .!.: Siyah lekelenme varsa korkma aktif kanama yok demektir kırmızıya dönmedikçe ama doktora gitmekte fayda var tabi sağ Salim kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Sağolun ınsallah ama ömrümden ömür gecıo 15 yıl sonra oldu
Merve3553 .!.: Siyah lekelenme varsa korkma aktif kanama yok demektir kırmızıya dönmedikçe ama doktora gitmekte fayda var tabi sağ Salim kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Sağolun ınsallah ama ömrümden ömür gecıo 15 yıl sonra oldu
N Naz erd Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz erd #4 Naz erd .!.: Sağolun ınsallah ama ömrümden ömür gecıo 15 yıl sonra oldu Genişletmek için tıkla... Plesentada kanama olmuş dedi istrahat dedı
Naz erd .!.: Sağolun ınsallah ama ömrümden ömür gecıo 15 yıl sonra oldu Genişletmek için tıkla... Plesentada kanama olmuş dedi istrahat dedı
Merve3553 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz erd #5 Naz erd .!.: Plesentada kanama olmuş dedi istrahat dedı Genişletmek için tıkla... Aman dikkat et canım rabbim sağ Salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Naz erd .!.: Plesentada kanama olmuş dedi istrahat dedı Genişletmek için tıkla... Aman dikkat et canım rabbim sağ Salim kucağına almak nasip etsin inşallah