• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah kaş :(

_betul_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
11
0
86
34
Ankara
mrb arkadaşlar bn saçımı 2 hafta önce palette-kızıla boyadm. aslında hoşuma gitti tenim beyaz oldugu için güzel oldu.ama kaşlarım çok siyah olduğu için de pot durdu :( kaşlarımın rengni açmak istemiorum. ama siyah saçdanda çok sıkıldım. :S şmdi diplerinde siyaha boyamayı uçlarını kızıl bırakıp brz daha açmayı düşünüorum. sizce nası fikir? yada başka öneriniz var mı?senağlama

evet olabilir ozaman kaş göze batmıyor.arkadasımda öyle yapıyor

o zaman uçlardaki kızılları biraz daha uca al yani sanki dipleri gelmiş gibi durmasın ya da boyamış da uzamış gibi :olmaz:
uçlarına yaparsan hem hoş görünür hem de kaşların dikkat çekmez

deişik olur ama güzel olur sositososito bence delikafadulden

ya bence elleme kaşınıda saçınıda eğer renk güzel olduysa kaşların kyu kalsın ben sewiyorum aslnda sarıdada kızıldada koyu renk kaşı =) farklı duruyor herkes aynı şşekilde kızıl saç açık renk kaş bence sende farklı dursun foto koyablsen daha güzel yorum yapardık abes durup durmadığına bakardık

cıx cnm olmadı ole. saçlarm daha önceden mavi siyahdı o yzdn uçları çok kızıl olmadı. dipleri kırmızı gb uçları koyu kızıl :) saçma sapan bişe oldu. sanırım en mantıklısı uçlarını açmak. ztn baya uzun saçlarım dipten siyah çıkmş gb gözükmez. yorumlarınz için teş. hihoyyyt

Back