Bikaç arkadaşta belirtmiş zaten
Umarım çikolata kistin yoktur.
En kısa zamanda doktora gidin lütfen, en iyi ihtimalle kontrol yaptırmış olursunuz.
Bu koyu renkli akıntılar olmaya başladığından beri adet kanamanda azalma oldu mu?
Alt kısımda ya da rahminin olduğu kısımda tarif edemediğin sancıların var mı? Özellikle adet döneminde
benim de öyle olur.son günlerinden siyaha yakın pıhtı gibi gelir.
yakın zamanlarda jinekoloğa gitmiştim başka sebepten,kontrol de edildi,bende kist falan birşey de yok.ama içiniz rahat değilse kontrol ettirebilrsiniz..
İnşallah değildir ...
Ama siz yinede bir hekime gidin önleminizi alın benim başından geçen bir rahatsızlık o yüzden belirtilerini benzettim ..
Ama olmayabilir tabi .
Bikaç arkadaşta belirtmiş zaten
Umarım çikolata kistin yoktur.
En kısa zamanda doktora gidin lütfen, en iyi ihtimalle kontrol yaptırmış olursunuz.
Bu koyu renkli akıntılar olmaya başladığından beri adet kanamanda azalma oldu mu?
Alt kısımda ya da rahminin olduğu kısımda tarif edemediğin sancıların var mı? Özellikle adet döneminde
Siz de yaşamış gbi sormuşsunuz. evet kanamada azalma oldu . zaten 3 gün kanama oluyo 2 gün siyah oluyo. tek taraflı ağrılarım oluyo ara ara. çok rahatsız etmiyo yine de
canm ped üstünde kalıyor değil mi kan ..benm de oldu bu ay ve kistim var ondan olduğunu düşünüyorum bugun kontrolum var bakalım.. ihmal etme git doktoruna
Siz de yaşamış gbi sormuşsunuz. evet kanamada azalma oldu . zaten 3 gün kanama oluyo 2 gün siyah oluyo. tek taraflı ağrılarım oluyo ara ara. çok rahatsız etmiyo yine de
Evet yaşıyorum bu endometriyomayı o yüzden biliyorum.
Umarım sende yoktur diyorum çünkü bu yok edilemeyen bir kist çeşidi.
Arkadaşlar bende yok oldu filan demişte, benim doktorum kesinlikle yok olmayacağını ilaç kullanamayacağımı söyledi. Sadece küçük cm de fark edilirse ilaçla kontrol altına alınıp sabit tutuyorlarmış.
Hatta ben İstanbulda sürekli tedavi oluyordum çocuk için, ona rağmen fark etmediler. Samsuna taşındığımda burda devlet hastanesindeki doktorum hemen fark etti (fark ettiğinde 8,5 cm di)ve onların yapacağı bişey olmadığı için direk tıp fakültesine yönlendirdiler.
Belirttiğim gibi umarım bişeyin yoktur. Şimdiden geçmiş olsun, ihmal etmeden iyi bir doktora görün.