Siyah kan ?

urazsel

Hayallerin kadar güzelsin (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
127
81
38
Merhaba bayanlar. 22 yaşındayım adet düzenim 33 günde bir oluyo. ve adetin son günlerinde kan siyah geliyo . aslında kan da değil daha kuru bi şey sanki bi kaç aydır var doktora da gitmedim biraz da korkuyorum.bu şekilde olan varr mı ?

Benim bazen oluyor canım çok siyah değil koyu ve parça parça geliyor. Ağrın falan oluyormu regl iken?

Çikolata kistiniz olabilir mi ??
Doktora gittiniz mi?

Benim evlendikten sonra öyle olmaya başladı. Öncesinde hiç görmemiştim siyahlik. Doktora gittim kullandığım iğneden olduğunu söyledi ama sizinki neden kaynaklı bilmiyorum içiniz rahat etsin bence gidin doktora

Benim bazen oluyor canım çok siyah değil koyu ve parça parça geliyor. Ağrın falan oluyormu regl iken?
benim bi kaç aydır sürekli oluyo maalesef. Ağrım da oluyo genelde ama çok aşırı değil

Canım bi arkadaşımda senin gibiydi bolca sıcak tuttu regl dönemide geçti. Kendini bolca sıcak tutmayı denesen belki bi yararı olabilir.

Büyük ihtimalle içeride kanınız pıhtılaşıyordur. Ama çiniz rahat etsin bence doktora görünün. Hem de yumurtalıklarınızı kontrol etsinler. Bir kist durumu olsa aşırı kanamalar görme ihtimaliniz yüksek ama aklınızda kalacağına bir görünün.

Doğum kontrol hapları yapıyor bazen öyle. Kullandınız mı?
Ya da muhtemelen çikolata kisti olabilir. Benim de kistim varken siyah ve kum gibi kuru kanamamam oluyordu.

benim reglimin son gününde olur bu şekilde, doktora gitmek aklıma gelmedi açıkçası.
ama siyah değil de kahverengi gibi geliyor.
sorun olacağını sanmam

Aşırı kanamam yok ama çikolata kisti ihtimalinden korkuyorum biraz. Teşekkür ederim cevabınız için

benimde öyle oluyor son gün koyu kahverengi oluyo kanın rengi çünkü azalıyor. kanama kesileceği zaman o rengi alıyormuş..bütün sülalemdeki kadınlarda öyle arkadaslarımda da öyle

Doğum kontrol hapları yapıyor bazen öyle. Kullandınız mı?
Ya da muhtemelen çikolata kisti olabilir. Benim de kistim varken siyah ve kum gibi kuru kanamamam oluyordu.
Hayır hiç kullanmadım. Aynen dediğiniz gibi siyah ve kum gbi oluyo bende de. sizinki de mi çikolata kisti ?

benimde öyle oluyor son gün koyu kahverengi oluyo kanın rengi çünkü azalıyor. kanama kesileceği zaman o rengi alıyormuş..bütün sülalemdeki kadınlarda öyle arkadaslarımda da öyle
Bu dediğinizi de duymuştum ama benim daha siyah ve kum şeklinde gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…