- 26 Eylül 2014
- 127
- 81
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolata kistiniz olabilir mi ??Merhaba bayanlar. 22 yaşındayım adet düzenim 33 günde bir oluyo. ve adetin son günlerinde kan siyah geliyo . aslında kan da değil daha kuru bi şey sanki bi kaç aydır var doktora da gitmedim biraz da korkuyorum.bu şekilde olan varr mı ?
benim bi kaç aydır sürekli oluyo maalesef. Ağrım da oluyo genelde ama çok aşırı değilBenim bazen oluyor canım çok siyah değil koyu ve parça parça geliyor. Ağrın falan oluyormu regl iken?
Doktora gitmedim. çikolata kistini duymuştum ama umarım değildirÇikolata kistiniz olabilir mi ??
Doktora gittiniz mi?
benim bi kaç aydır sürekli oluyo maalesef. Ağrım da oluyo genelde ama çok aşırı değil
Canım bi arkadaşımda senin gibiydi bolca sıcak tuttu regl dönemide geçti. Kendini bolca sıcak tutmayı denesen belki bi yararı olabilir.Merhaba bayanlar. 22 yaşındayım adet düzenim 33 günde bir oluyo. ve adetin son günlerinde kan siyah geliyo . aslında kan da değil daha kuru bi şey sanki bi kaç aydır var doktora da gitmedim biraz da korkuyorum.bu şekilde olan varr mı ?
Doğum kontrol hapları yapıyor bazen öyle. Kullandınız mı?Merhaba bayanlar. 22 yaşındayım adet düzenim 33 günde bir oluyo. ve adetin son günlerinde kan siyah geliyo . aslında kan da değil daha kuru bi şey sanki bi kaç aydır var doktora da gitmedim biraz da korkuyorum.bu şekilde olan varr mı ?
Deniycem canım teşekkür ederimCanım bi arkadaşımda senin gibiydi bolca sıcak tuttu regl dönemide geçti. Kendini bolca sıcak tutmayı denesen belki bi yararı olabilir.
Aşırı kanamam yok ama çikolata kisti ihtimalinden korkuyorum biraz. Teşekkür ederim cevabınız içinBüyük ihtimalle içeride kanınız pıhtılaşıyordur. Ama çiniz rahat etsin bence doktora görünün. Hem de yumurtalıklarınızı kontrol etsinler. Bir kist durumu olsa aşırı kanamalar görme ihtimaliniz yüksek ama aklınızda kalacağına bir görünün.
Hayır hiç kullanmadım. Aynen dediğiniz gibi siyah ve kum gbi oluyo bende de. sizinki de mi çikolata kisti ?Doğum kontrol hapları yapıyor bazen öyle. Kullandınız mı?
Ya da muhtemelen çikolata kisti olabilir. Benim de kistim varken siyah ve kum gibi kuru kanamamam oluyordu.
Bu dediğinizi de duymuştum ama benim daha siyah ve kum şeklinde gibibenimde öyle oluyor son gün koyu kahverengi oluyo kanın rengi çünkü azalıyor. kanama kesileceği zaman o rengi alıyormuş..bütün sülalemdeki kadınlarda öyle arkadaslarımda da öyle