merhaba kizlar, yine bir sorum olcak su an cok caresizim ve korkuyorum kime soracagimi bilemedim bu ay ilk kez deneme yaptik ve tutmadi , denemeden bi kac gün sonra kasik agilarim adet belirtilerim basladi , tam iki hafta adet belirtisi yasadim ve bat 15.9 iken adetim 5 gün erken geldi, ve bu gercekten yillardir basima gelmedi normalde en fazla bi iki gün oynar, bu sürecte öncesinde gercekten cok siddetli agrilarim oldu, neyse adetim normal sekilde geldi fakat miktari cok cok fazla degildi ama azda degildi yani kahverengi lekelenme yada üstüne görmek degil gercek adet oldum, yinede cok degisik geldi normalde ilk üc gün cok yogun olmasina ragmen bu ay cok az ped Kullandim 6-7 güne kadar hafif kanamam olurdu fakat bugün 4 günüm ve hic bisey yok, dünde yine cok az geldi, gelelim konuma az önce lavobaya gittim ve hayatimda ilk kez böyle bisey gördüm, resmen siyah kan di , evet siyah o kadar koyudu ki ödüm patladi ve icinde sanki parcacik vardi, daha önce bunu hic yasamadim adette koyu renkte parca da görmüslügüm olmustu kahverengi akinti da olurdu ama bunu ilk kez gördüm resmen siyahti, sizce bu ne olabilir acaba düsük mü yaptim tutsaydi 2-3 haftalik olacakti iki kez test yaptim hatta dün yaptim negativ cikti cok korkuyorum bunu yasayan oldu mu aranizda, uzun oldu nolur kusura bakmayin Sorcak kimsem yok yardim edin nolur