• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah hint kınası ! Yardım Lütfen :(

Arkadaşlar, geçtiğimiz ağustos ayında saçlarım bakırken üzerine siyah hint kınası uyguladım simsiyah oldu. Şuan güneşte bazı kısımları kızılımsı, bazıları ise tam simsiyah.
Sizce tamamen nasıl akıtırım bu kınayı, nasıl kurtulabilirim bilgisi olan varsa bi akıl versin lütfen :43: bıktım bu renkten
:43:

tatlım,kınayı hiçbir şey açmıyor..kestirdikçe kurtulacaksın artık..

Arkadaşlar, geçtiğimiz ağustos ayında saçlarım bakırken üzerine siyah hint kınası uyguladım simsiyah oldu. Şuan güneşte bazı kısımları kızılımsı, bazıları ise tam simsiyah.
Sizce tamamen nasıl akıtırım bu kınayı, nasıl kurtulabilirim bilgisi olan varsa bi akıl versin lütfen :43: bıktım bu renkten
:43:

slm:40:.....boya siliciler sadece klasik boyaları kusturur.....doğal boyaları (kına grubu)ve yarı kalıcı boyaları(bitkisel-amonyum-free)bunları kusturmaz......silici kullanmayın,mahvolur saçınız.....bugün bir başlık açtım.....gliserinle ilgili,,,,,belki işinize yarar.....bir nebze de olsa kırabilirsniz belki rengini,,,,denemenizde fayda var..sonuç alırsanız bizle de paylaşırsınız...

slm:40:.....boya siliciler sadece klasik boyaları kusturur.....doğal boyaları (kına grubu)ve yarı kalıcı boyaları(bitkisel-amonyum-free)bunları kusturmaz......silici kullanmayın,mahvolur saçınız.....bugün bir başlık açtım.....gliserinle ilgili,,,,,belki işinize yarar.....bir nebze de olsa kırabilirsniz belki rengini,,,,denemenizde fayda var..sonuç alırsanız bizle de paylaşırsınız...

Sagol canım,denicem, sonucunuda sizlerle paylaşacagm :)

Kınayı tamamen akıtman imkansız gibi ama beyaz sabunla rengini alabilirsin buda benden bir tavsiye aklında bulunsun .

tatlım ben de 2 sene önce kızıl saçlarıma kahverengi hint kınası yapmıştım ama simsiyah oldu.sonra 1 sene içinde biraz aktı tabi ben bu arada saçımı hiç boyamadım.biraz akınca kızıl kahve gibi bir şey olmuştu rengi.sonrasında o kızıllıklara daha fazla tahammül edemediğim için 2-3 kere açıcıyla açtım saçlarımı tamamen sarı olana kadar.sonra da üstüne loreal açık kestane boyadım.güzel oldu ama baya yıprandı saçlarım.fazla yıpratmadan hint kınasından kurtulmanın bir yolu var mı bilmiyorum heralde yine açıcıdır senin saçınnın çözümü

Back