Siyah granit tezgah temizliği için yardım lütfen...

SerenityLove

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
149
13
siyah granit tezgah kullanan hanımlar önerilerinize ihtiyacım var. yeni evime taşınalı 3 ay kadar oluyor henüz ancak siyah granit tezgahımın üzerinde ışığın geldiği yönden bakınca beyaz beyaz tozluymuş pismiş izlenimi veren matlaşmış bi görüntü var. diğer taraftan bakınca tertemiz ve parlak. sizlerde böyle bi sorun var mı acaba, ya da sürekli parlaklığını koruması için neler yapıyorsunuz???? Bir de içindeki kırık cam parçası gibi olan taşları sadece spotları yakınca parlıyor nedense onun dışında mat görünüyor. bu granitlere parlaklığını kazandırmak için özel cilalar varmış siparişle gelen ama epey fiyatlılar. kullanan oldumu aramızda acaba??????????

aynı siyah granit bendede var ve dediğin bende aynı dertten muzdaribim bi çözüm bulamadım henüz

aynen ya bıktım neyle silersem sileyim hep aynı tozlu görüntü..öle pişmanımki siyah yaptırdııma..star galaksy mi neydi adı çok ucuz bişey diilki değiştiriim

ben de bıktım bıktım bıktım...hala da bir çözüm bulamadım sil sil aynı tozlu görüntü...parlamıyor da o kadar parayı bu görüntü için vermişim...praktiker e gidip granit ürünlerini bir araştırıp denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda başka da bir şey gelmiyor aklıma çünkü...

valla aynı durum bende de var. evimizi aldığımızda bunun granit olduğunu söylediler ne menem şeymiş usandım kirli görüntüsünden. cif daha da kötü yaptı. internette alkolle temizleyin diyor. ama nasıl yapcam şaşırdım kaldım.

arkadaşlar benim tezgahımda siyah granit, ve ocağımda siyah cam ama bende çok şey denedim.. kesinlikle tezgahınızda cif actifizz kullanın mis gibi leke yok su lekesi yok toz yok... ben çok memnun kalıyorum... :) günlük silmenizi vs yapın, en son sıkın ve kuru bezle silin mis gibi oluyo...

evet aynı dert bende de mevcut hanımlar star galaxi diye bi granit neyle silersen sil çıkmıyorr bide iz bırakıyor eşimle konuştum dünyanın parası 3 sene önce yaptırdım yapan adam 10 yıl garanti verdi diyor değiştiremiyoruz cilası çok pahalı tertemiz mutfağım pismiş gibi görünüyor her gün 5 6 kez siliyorum ama nafile..çözüm bulan olursa yazsın lütfen

ben de temizleyemiyorum sanıyordum.
mutfak tezgahımdan memnunum, tuvalet ve banyo lavabosunun tezgahını da siyah granit yaptırdım ama bin pişmanım. özellikle musluk dibi ve su sıçrayan yerleri bembeyaz. ne denediysem kar etmedi. tuvalet lavabosunda sürekli bez var kullandıkça tezgahını kuruluyorum, ama banyolavabosu, sıcak su daha çok kullanıldığı için midir nedir daha kötü.
değiştirmeyi düşünüyorum, daha 2 yıl olmadı evi yaptıralı, kimseye tavsiye etmiyorum zaten.
mutfağı görenler çok beğeniyor, gel bir de banyoyu göstereyim diyorum vazgeçiyor siyah granitten

Granit tezgahın çeşitleri var. Eğer kaliteli olanı yapılırsa bu sorunları pek yaşamazsınız. Ama piyasada her türlüsünü en iyisi diyerek satıyorlar. Ayrıca evet cilası var onun dışında bir çözümü yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…