Mutfak Dekorasyonu siyah granit tezgah kullananlar yorum lütfen

PembePamuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
92
0
:a015:arkadaşlar.bugün tezgah baktık..siyah granit tezgah beğendim.çok güzel ve parlak görünüyor..kullananlar memnunmu acaba merak ettim.forumda bir arkadaş zamanla parlaklığını yitirip leke tutuyor yazmış..bende üzüldüm..kullananlar ve uzun süredir kullanmakta olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

canım bizim yaklasık 10 senedir yazlıktaki mutfagın mermeri granit siyah ve cok memnunuz leke tutma matlasma sorunu yok

benim siyah canım çok memnunum 3.5 sene oldu leke falan olmadı birazda ıslak bırakmamak gerek

ya zamanla matlaşıyorsa diğerlerininde matlaşması lazım diye düşünüyorum...
kendi zevkime göre dolaplarım olmadı bari tezgahımı ben seçeyim dedim ama bu seferde yok matlaşacak, yok leke tutacak diye sinirim bozuldu...inşallah kimsenin tezgahı matlaşmaz..:KK70:

:a015:arkadaşlar.bugün tezgah baktık..siyah granit tezgah beğendim.çok güzel ve parlak görünüyor..kullananlar memnunmu acaba merak ettim.forumda bir arkadaş zamanla parlaklığını yitirip leke tutuyor yazmış..bende üzüldüm..kullananlar ve uzun süredir kullanmakta olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

canım ben de çok istemiştim o tezgahı ama malesef yaptıramadık biz...
inşallah sen yaptırırsın ben dikkatli kullanıldıktan ve iyisi yaptırıldıktan sonra bişey olacağını sasnmıyorum.. kalite çok önemli...

valla arkadaşlar menunuz demiş ama ben kesinlikle menun değilim
evet çok şık duruyor ışıl ışıl
lakin kesinlikle üzerinde su bırakmayacaksın leke yapıyor ha iyice silince o lekelerde gidiyor lakin felaket görünüyor
sürekli elinde bez kuru tutucaksın
çevremde kimde varsa aynı dertten muzdarip bi ben böyle değilim yani
bana kalırsa başka bi renk granit daha sağlıklı olur senin için
elimden gelse söktürüp yeniden yaptırırım
ama sırf görüntüsü diğerlerinden iyi diye katlanıyorum işte-tatlicadiarzu-

benimki de granit ama tam siyah değil dolaplarım beyaz
tezgah alnı siyah beyaz gri taşlar
ama tam siyah değil böyle balık sırtı siyahı gibi early pearl mi ne öyle bişey ve kesinlikle çok memnunum

benimde banyo dolaplarım beyaz,tezgahım siyah çitili pitili bişi 3 sene oldu bi şikayetim yok iiki öle yaptırtmışım...

cnm granit tezgahlar mutfak için en uygun olan seçimdir... üzerinde kesim yapabilirsin çizilmez sıcak ve soğuktan etkilenmez limon leke yapmaz ve çamaşır suyunu rahatlıkla kullanabilirsin... uzun ömürlüdür. ayrıca seçtiğin siyah granit yani stargalaxy kaliteli bir granittir. bence gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin. şimdiden gülegüle kullan...

benimkide siyah granit çok memnunum valla dolaplarımda bembeyaz çok hoş duruyo, hiçbir sorun yaşamadım. Al ve güle güle kullan canım.

canım bizde geçen yıl yaptırdık . bizimki kahverengili grili bir granit çok memnunum normal mermerden
çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum...
her ne yaptıracaksan iyi günlerde kullan canım:)

valla çok güzel duruyo benim dolaplarımda beyaz gri kulpları var ve siyah granit tezgah çok hoş oldu ama bi arkadaşın dediği gibi habire su oldukça ıslandıkça kurulamak lazım yoksa su lekeleri kalıyo ve kötü oluyo habire kurula dur yani:eek:lmaz:

kesinlikle granit,benimde mutfak tez.kahve,banyo siyah çokta memnunum pırıl,pırıl....

ben eski evime siyah granit yaptırmıştım. tek problemi sularımız çok kireçli olduğu için kireç lekesi kalıyordu.devamlı kireç sökücü kullanmak gerekiyordu. istanbulda böyle bir problem olmaz herhalde..

Benim tezgahımda siyahlı beyazlı ama siyahları ağırlıklı .

Ben de sorun yaşamadım 4 yıldır kullanıyorum :kahve:

arkadaşım neye karar verdiğini yazar mısın.granitin metrekaresini nekadara yaptırdınız.a.s.a.s.

X