- Konu Sahibi _Semiramis_
-
öyle tatlım yarın bakalım nasıl olucamm buraya yazıcam sonucuu ya benım tenım buğdaya yakın bide gerçi beyazsın diyolar ama öyle cok beyaz değilim o yüzden çok siyahtan korkuyorumm vamp bi görüntü verir diyeKahverengi, kumral tonları güzeldir, doğaldır, hangi renge dönmek istiyosan çabuk geçiş yapabilirsin kahverengiden.Kesinlikle canımSıkılgan varlıklarız biz ama.Yapacak birşey yok.
evet bunuda düşünüyorumm açıkçası aksın istemiyorumm yarın alayımda kurtulayım bu boya işindenn gerçi sonra hürrem gibi topikte saç açma yöntemlerini araştırırsam şaşırmayınnbence simdi koyu bir renge boya cunku akıcak aktıgı zamanda zaten acık bir kahve olucak canım
öyle tatlım yarın bakalım nasıl olucamm buraya yazıcam sonucuu ya benım tenım buğdaya yakın bide gerçi beyazsın diyolar ama öyle cok beyaz değilim o yüzden çok siyahtan korkuyorumm vamp bi görüntü verir diye
evet bunuda düşünüyorumm açıkçası aksın istemiyorumm yarın alayımda kurtulayım bu boya işindenn gerçi sonra hürrem gibi topikte saç açma yöntemlerini araştırırsam şaşırmayınn
bundan yıllar önce mavi siyaha boyatmıştım aman Allahım iğrenc durmuştu bende hiç yakışmamıştıı bi de yanmıştım yazlıktaydımAçık tenli olmak avantajlıdır.Hemen her renk yakışır çünküSana da yakışır eminim
evet sana katılıyorum siyah renk cok asil seksi bi hava katıyo kadınlara yakışıyodur sana görmedim gerçi aaa bak aklıma geldii bi resim eklesene albüme bakıyım merak edıyorum seniiben siyahım valla suan acmayı dusunmuyorum hatta hep boyle kalcamsiyahın havası sarıda yok valla onu gordum heleki mavisiyah harika bir renk tabi sonraları akıyor ama dip boya yapma olayı yok hicdegilse
evet sana katılıyorum siyah renk cok asil seksi bi hava katıyo kadınlara yakışıyodur sana görmedim gerçi aaa bak aklıma geldii bi resim eklesene albüme bakıyım merak edıyorum senii
maşallah cok güzelsin cok yakışmış siyah renk gerçektenn benım topiğimdeki kızların hepsi güzel yaaatamam koydum
maşallah cok güzelsin cok yakışmış siyah renk gerçektenn benım topiğimdeki kızların hepsi güzel yaaa
bencede değiştirme böyle çok daha güzel zaten oldum olası esmer bayanlar daha güzel geliyo gözüme sarışınlar alınmasın ama daha çekici geliyo banada keske yakışsaydı simsiyah saççtesekkur ederim cnm sende oylesinzaten bana herkes siyahı yakıstırıyor degistirmem heralde artık
bencede değiştirme böyle çok daha güzel zaten oldum olası esmer bayanlar daha güzel geliyo gözüme sarışınlar alınmasın ama daha çekici geliyo banada keske yakışsaydı simsiyah saçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?