Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah gibi durmayan koyu bir kahve tonu istiyorum

Kahverengi, kumral tonları güzeldir, doğaldır, hangi renge dönmek istiyosan çabuk geçiş yapabilirsin kahverengiden.Kesinlikle canım Sıkılgan varlıklarız biz ama.Yapacak birşey yok.
öyle tatlım yarın bakalım nasıl olucamm buraya yazıcam sonucuu ya benım tenım buğdaya yakın bide gerçi beyazsın diyolar ama öyle cok beyaz değilim o yüzden çok siyahtan korkuyorumm vamp bi görüntü verir diye

bence simdi koyu bir renge boya cunku akıcak aktıgı zamanda zaten acık bir kahve olucak canım
evet bunuda düşünüyorumm açıkçası aksın istemiyorumm yarın alayımda kurtulayım bu boya işindenn gerçi sonra hürrem gibi topikte saç açma yöntemlerini araştırırsam şaşırmayınn

Açık tenli olmak avantajlıdır.Hemen her renk yakışır çünkü Sana da yakışır eminim

evet bunuda düşünüyorumm açıkçası aksın istemiyorumm yarın alayımda kurtulayım bu boya işindenn gerçi sonra hürrem gibi topikte saç açma yöntemlerini araştırırsam şaşırmayınn

ben siyahım valla suan acmayı dusunmuyorum hatta hep boyle kalcam siyahın havası sarıda yok valla onu gordum heleki mavisiyah harika bir renk tabi sonraları akıyor ama dip boya yapma olayı yok hicdegilse

Açık tenli olmak avantajlıdır.Hemen her renk yakışır çünkü Sana da yakışır eminim
bundan yıllar önce mavi siyaha boyatmıştım aman Allahım iğrenc durmuştu bende hiç yakışmamıştıı bi de yanmıştım yazlıktaydım canım okadar kafam karıştı ki annemı alıp yarın gidicem alıcam boyamı artık napıyımm aşkımla bulusucaz iki hafta sonra uzun süredir bulusamıyoduk ayrı şehirlerde oldugumuz için o yüzden bu kadar cok önemsiyorumm

ben siyahım valla suan acmayı dusunmuyorum hatta hep boyle kalcam siyahın havası sarıda yok valla onu gordum heleki mavisiyah harika bir renk tabi sonraları akıyor ama dip boya yapma olayı yok hicdegilse
evet sana katılıyorum siyah renk cok asil seksi bi hava katıyo kadınlara yakışıyodur sana görmedim gerçi aaa bak aklıma geldii bi resim eklesene albüme bakıyım merak edıyorum senii

tesekkur ederim cnm sende oylesin zaten bana herkes siyahı yakıstırıyor degistirmem heralde artık
bencede değiştirme böyle çok daha güzel zaten oldum olası esmer bayanlar daha güzel geliyo gözüme sarışınlar alınmasın ama daha çekici geliyo banada keske yakışsaydı simsiyah saçç

bencede değiştirme böyle çok daha güzel zaten oldum olası esmer bayanlar daha güzel geliyo gözüme sarışınlar alınmasın ama daha çekici geliyo banada keske yakışsaydı simsiyah saçç

sana daha yumusak tonlar gidiyor bebek gibi yuzun var ondandır belki karamel ve tonları yakısıyor

tatlım naptıınn boyadın mıı merak ediyorum sonucuuuuu

kolestonun 2.0 siyahını al köpük boyanın , 10 dk beklet isteğin rengi elde edersin ve saç dökmüyor bu boya bende bunu kullandım çok memnun kalıdm doğal oldu

ben de kolestonun 5.0 köpük boyasıyla boyadım koyu oluyor ama güzel kapatıyor, memnun kaldım, ben de koyu sevenlerdenim :)

boyadım saçlarımı kızlarr aslında siyah düşünmüyodum hatta başlığımda siyah gibi olmayan koyu kahveydi..teyzem kuaförlük yaptıgı ıcın bi dönem az cok anlıyo renklerden ona gösterdim bi mankendeki saç rengini sonra gittik palette buğulu siyah ve altın pırıltılı mocco aldık..altın pırıltılı mocco siyahı açar istediğim renk olur diye düşündüm ama bi baktım simsiyah gibi oldu saçlarım üzüldüm baştan baya ama aldıgım tepkiler bu siyah saçı sevmeme neden olduu albümüme resim koydum ordan bakabilirsiniz..desteğiniz için hepinize tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…