- Konu Sahibi _Semiramis_
-
evet cok güzelmiş yaaa ne renk acaba buuu :26:
istediğim saç rengiii japon bi kadın varya onunkine benzıyoo kendi saç rengımde onunkisi gibii zaten cnmmEki Görüntüle 396741 Eki Görüntüle 396746 Eki Görüntüle 396745 Eki Görüntüle 396744 Eki Görüntüle 396743 Eki Görüntüle 396742 Eki Görüntüle 396738 Eki Görüntüle 396739 Eki Görüntüle 396740 Eki Görüntüle 396747
canım nasıl bi ton ki tam olarak?benziyo mu bu tonlara?
hımm kahve ve kestaneyi karıştırıyosun yanii tşk ederim bu da aklımın bi köşesinde olsunnşuan ne renk saçınız bilmiyorum ama size kestane rengini önerebilirim bende kestane kahve tonları karıştırıp boyuyorum süper oluyosarı beyaz ten arası tenim var hepsini denedim neredeyse en güzeli bu bence:)
anladım kuzumm sağol önerilerin içinnn yarın boya alırken bu dediğin boyalarada bakıcamcanım benim arkadaşım karamel siyah diye bi renge boyamıştı, onunki fotodaki renge benziyodu, ama sen kahve gibi dursun diyosan, o olmaz.
kuzenim de çikolata kahveye boyamıştı, ama bildiğin siyah oldu, onun da kahveyle alakası olmadı.
kahve gibi durmasını istiyosan açık kahve tonlarından al bence, ki ancak koyu kahve olur ve kendi rengine benzer. çünkü kutudakinden daha koyu oluyo boyayınca
siyah istiyosan, dediğim karamel siyah ve çikolata kahveye boyayabilirsin
bende ondan korkuyorum canım yaa simsiyah olursam diyee bu arada benım saç rengımı annem doğru bilmişş saçımın rengini küllü gibi demişti inanmamıştım ama googlede araştırınca doğal rengıme en yakın bu ton gerçekten sencede öyle değil miibende dediğiniz gibi koyu kahve istiyorum ama olmuyor bir türlü..en son saçım kakao kahve idi ben gittim normal kahveye boyadım simsiyah saç ortaya çıktı sinir oldum yaaa..nie olmuyor renkler tutmuyorrr
tmm canım yazarım sonucu ona göre boyarsın istersen sendebende bu ara taktım kahve tonlarına :/ bi arkadaşım boyamış sıcak çikolataya çok güzel duruyo ama gölgede siyah gibiii. güneşte belli oluyo renk. bende kararsızım canım boyarsan sonucunu yaz burayaa :26:
istediğim saç rengiii japon bi kadın varya onunkine benzıyoo kendi saç rengımde onunkisi gibii zaten cnmm
evet bu renkte güzelmişş kendı öz rengim gibi olsun çok istiyorum resmimi koydum önceki sayfalara bakıp bi yorum yapar mısın sence ne renk perçemlerim :26:2 Japon kadın var bildiğim : 1.si Ayumi Takano, 2.si Lucy Liu.Onlarınki de koyu renk.Bi de voila nın bu rengi var.Bi ara boyamayı düşündüm buna ben.Ama su dalgası yaptırınca vazcaydım.
Voila Kit Saç Boyası 4.0 Kestane - Kozmoda.com
evet bu renkte güzelmişş kendı öz rengim gibi olsun çok istiyorum resmimi koydum önceki sayfalara bakıp bi yorum yapar mısın sence ne renk perçemlerim :26:
anladım cok tşk ederim cnm ilgilendiğin içinKoyu kumral gibi duruyor canım.Evet, kestanede kızıllık olur.Senin saç rengin siyaha dönük bi koyuluğu yok.Koyu kumral gibi.
saçımın dibi baya çıktı orayı gösterdım arkadaslara koyu kestane dediler ama annem küllü koyu kahve gibi senın saçın dedi googleden araştırınca annemın dediği daha doğru geldi banadaRica ederim tatlım.Ne demek...Ama ışıkta çekilen bi fotoğraf, eğer hafif de olsa ışıltılar vardıysa o küllü koyu kumral falandır.Benimki de öyle mesela
saçımın dibi baya çıktı orayı gösterdım arkadaslara koyu kestane dediler ama annem küllü koyu kahve gibi senın saçın dedi googleden araştırınca annemın dediği daha doğru geldi banadaAllahım herkesi kusursuz yaratıyo en yakışan renkleri veriyo ama biz farketmiyoruz illa değiştiriyoruz kendimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?