- Konu Sahibi _Semiramis_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bitter aklımdaydı ama bazıları öyle bi siyah oluyoki hatta mavi siyaha dönük oluyo ilk hafta demişler o yüzden korktumm birazz tenim buğday oldugu ıcın korkuyorum çok beyaz olsam korkmazdım :26:lorealin amonyaksız serisinden bitter kahve bu renge baya benziyor
evet bitter aklımdaydı ama bazıları öyle bi siyah oluyoki hatta mavi siyaha dönük oluyo ilk hafta demişler o yüzden korktumm birazz tenim buğday oldugu ıcın korkuyorum çok beyaz olsam korkmazdım :26:
anladım cnm acaba bi kutu bitter bi kutu normal kahve alsamm azda olsa aşırı koyuluğunu kırar mıı :26:evet bitter kahve tam istediğin renk bencce de
evet bende bi dönem sarı boyamıştım gerçi çevrem sen beyazsın diyolar bana ama öyle çok beyaz değilim yanii dediğin renge bakıcamm tşk ederim önerin içinben buğday tenliyim sarıya kaçan açık renk sayılabilicek bi rengim var ne beyazm ne esmer. ve ben 6 yıl boyunca mavi siyah kullandım inan buğdaylara koyu renkten daha çok yakışan bişi yok çünkü tenimiz zaten sarı açık renk bizi hasta gösterir koyu renk bizi güzel gösterir. bitter kesinlikle mavi siyah yada siyah bir renk olmuyor. çok koyu bir kahve elde edersin bir kaç yıkamaya rengi biraz atar daha hoş olur
değil canım kahverengi gözlerimgözlerin mavimi tam anlaşılmıyor
benım saçlarıma 3 kutu boya tam yetiyo oyüzden pek pahalıya kaçamıyorum boya konusunda nevacolorla boyuyorum genelde bütün markaların bitterleri aynı renk verir değil mii cnmayrıca boya kızıl yansımalı değil. valla mavi siyah hastası olmasam ben o rengi denicektim ama nasip olmadı şimdide kına yakıyorum. aslnda saçın bir kısmında denemedende tüm saça uygulamamak gerekir. ayrıca amonyaksız olduğundan inanın saçlar yyumuşacık oluyor. annem o serinin nar çiçeğini kullanıyor saçları okdr yumuşakki boyanın kokusuda çok güzel genzi yakan kimsayal bir koku yok
nevacolorda saçları baya güzel yapıyo ya denemediysen tavsiye ederim cnm lorealde güzeldir tabiki sence bi kutu bitter alıp diğer kutuları naturel kahve alsam kırar mı koyuluğunu :26:bilemicemki canım olabilir ama ne bilim yumuşaklık için loreal ii ya pahalı ama olsn:26:
evet cok güzelmiş yaaa ne renk acaba buuu :26:
hımm anladım canım o zaman ben hiç boyamayayım bu renge peki bana önerebileceğin başka koyuya yakın kahve tonu var mıı :26:ben boyadım ve sonuc sıyahtan farklı degıldı