• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah French

canım siyah frenc senden duydum merak ettim foto buldum :9:

altına mat oje üstündeki kısmada parlak siyah sürmüş :9:

$380014d6cbb27ea990.jpg

İstediğiniz tam olarak nasıl bir siyah french
PrensesPeri'nin eklediği gibiyse siyah oje,matlaştırıcı işinizi görür
Eğer düzgün çekmekte zorlanırsanız french için yapışkan şeritler kullanılabilir

Yapışkan şeritler nasıl oluyor canım?

French setlerinin içinden çıkıyor yapışkan ince bandlar
Ayrı da satılıyordur
Beyaz uygulanacak yerin hemen dibine yapıştırılıyor böylece sürülürken devamına bulaşmıyor
İnternette resimleri var
Flormar,GoldenRose gibi markaların french setlerinde var

Son düzenleme:
Mükemmel olmuş neler kullandınız tam olarak? :nazar:
Bide tırnaklarınız nasıl bu kadar mükemmel? :nazar:

Teşekkür ederim :)
Siyah oje (Golden Rose 71 kullandım) üzerine Flormar Matifying Top Coat kullandım
Sonra uçları tekrar siyah ojeyle frenchledim,parlatıcı da kullanılabilir uçlar için

Tırnaklarım bu hale gelene kadar bakım yaptım artık herhangi bir şey yapmıyorum
Önceleri tırnak güçlendirici kremler (gliserinli herhangi bir el kremi olabilir) kullanabilirsiniz tırnaklar için
Sadece gliserin de olur bu sayede çok oje sürmeme rağmen aseton/oje tırnaklarımı güçsüzleştirmiyor yüzeyi de pürüzsüz kalıyor
Arada yine kırılıp soyulabiliyor o zaman da bakımlara devam ediyorum ve menekşe yağı kullanıyorum güçlenmesi için

Teşekkür ederim :)
Siyah oje (Golden Rose 71 kullandım) üzerine Flormar Matifying Top Coat kullandım
Sonra uçları tekrar siyah ojeyle frenchledim,parlatıcı da kullanılabilir uçlar için

Tırnaklarım bu hale gelene kadar bakım yaptım artık herhangi bir şey yapmıyorum
Önceleri tırnak güçlendirici kremler (gliserinli herhangi bir el kremi olabilir) kullanabilirsiniz tırnaklar için
Sadece gliserin de olur bu sayede çok oje sürmeme rağmen aseton/oje tırnaklarımı güçsüzleştirmiyor yüzeyi de pürüzsüz kalıyor
Arada yine kırılıp soyulabiliyor o zaman da bakımlara devam ediyorum ve menekşe yağı kullanıyorum güçlenmesi için

Gliserin ve menekşe yağını bi denemeliyim sanırım.
Bugün Flormar'dan sertleştirici aldım umarım işe yarar.

Back