şık duruyor ama alt tekneyi her kullanımdan sonra temizlemek gerekir bana göreCevaplarınız için teşekkürler resim ekliyorum cok cok begeniyorum ama aşırı kararsızım sanki siyahta cokta belli olmazmış gibime geliyor
Beyazda da temizlemek gerekiyor yani onunla aynı olacaksa bunu tercih ederim.ama beyaza göre zorlugu varsa yanından geçmem bilemedim.bide kendi evim kaliteli olsun istiyorumşık duruyor ama alt tekneyi her kullanımdan sonra temizlemek gerekir bana göre
Fotoğraf ekledim :)Keske fotograf ekleseydiniz tam olarak anlardik. Benim dusakabinim direk yer seramigi uzerine yapili koyu gri vitranin seramigi camda duz cam ama hem camda hemde yerde sabun ve kirec lekesi kaliyor malesef siyahtan uzak durmanizi tavsiye ederim camdaki kolayca cikiyor ama yerdeki leke daha kötü
O kadar yardımcı oldunuz ki gerçekten fikrim değişti.bunu istiyordum.çok çok teşekkür ederimCok guzel gozukuyor ama malesef her dustan sonra temizlemeniz gerekecek bu benim dusakabinimin ici artik her kullanimda temizlemeye useniyorum haftada bire indirdimbeyazda bu kadar belli olmuyor inanin goruntu kirliligi icin uzgunum Eki Görüntüle 2597578
Rica ederimO kadar yardımcı oldunuz ki gerçekten fikrim değişti.bunu istiyordum.çok çok teşekkür ederim❤
Evet doğru söylüyorsunuz teşekkürler bende beyaza karar verdimeltim yaptırdı bi kaç ay önce ama sadece camları siyah altı beyaz her gördüğümde camlar bembeyaz kireç ve sabun lekesi çok bariz belli oluyor
Merhabalar. Umarım yeni banyonuzu çok güzel günlerde kullanıyorsunuzdurMerhaba ben yeni evlenicem inşallah.banyomu kendim yaptırıcam.kendi evim olacak.Duşakabin firmasında çalışıyorum ama kullanıcıların yorumlarını bilemiyorum.siyah duşakabin altına tekne kulananlar varsa temizliği zor mu? Bir handikapı var mıdır beyaza göre? Bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acaba :)
Merhaba yeni gördüm mesajınızıMerhabalar. Umarım yeni banyonuzu çok güzel günlerde kullanıyorsunuzdurFotoğrafta dışakabin camınızın çizgili şeritli olduğunu gördüm. Ben de banyoma bu camdan düşünüyorum ama zamanla siyah çizgiler silinir mi çirkin görünür mü bilemiyorum. Siz bu anlamda memnun musınuz?