Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar siyah diz altı elbiseye ihtiyacım var uygun fiyatlı olursa sevinirim şimdiden teşekkurler
benım konumda elbıse var cnmslm arkadaşlar siyah diz altı elbiseye ihtiyacım var uygun fiyatlı olursa sevinirim şimdiden teşekkurler
42 neden canim boyum 170Kaç beden arıyorsun canım? konuma bakar mısın benim bi siyah elbisem var diz altı ama boyun kaç sana da diz altı olur mu bilmiyorum istersen ölçebilirim bir bak beğenirsen eğer.
Kol boyu nasıl olacak ?
Meraba canım elbise kaç bedenBende de var ama beden yazarsanız iyi olur
42 neden canim boyum 170
Benim tam sizin boy ve bedendeyken giydigim bir elbisem vr siyah uzerine beyaz puantiyeli sifon diz alti gogusden robali42 neden canim boyum 170
Kime yazdiniz acaba merak ettim yazilanlar konu sahibinedir eger benim mesajima cvp yazdiysanizilginize teşekkür ederim. Şuan ihtiyacım yok.
galiba yaptım bir yanlışlık kusura bakma. Yeni kullanmaya başladım bu siteyi. Puantili elbisenin üstündeki ms. bana yazıldı sandım. benim bildirimlerimde görünce .Kime yazdiniz acaba merak ettim yazilanlar konu sahibinedir eger benim mesajima cvp yazdiysaniz