Siyah dışkı?

gulsahdilsah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
74
-3
1
33
Mrb sali ve carsanba 4 kere siyah diski yaptim.Karin agrim bas donmem kusmam yok.Kanda gelmedi kokuda yok ama googlede mide kanamasi yazinca korktum.Diski yaptiktan sonra adet oldum.Sabah gicik tutmustu 1 bucuk saat öksürdüm.Pazar ogle aksam ispanak dun sabah aksam siyah zeytin bu sabah nutella yedim.Ama bunlari kizimda yedi.2 gunde 1 kahve ve hergun soda iciyorum.Sigaram alkolum yok.Bu arada basurum var.Persembe gunu kahverengiye dondu.Ama ben yinede cuma doktora gittim.Mide kanamasinda supheleniyorum dedim.Oyle olsa 2 gunde gecmez 10 gun surer dedi.Diski testi istedi verdim.Sonucu cikmadi diye eve geldim.Simdi e nabizdan baktim diskida kan cikmis.Benim kafam karisti.Diskim kahveye dondu nasil kan cikti.Mide kanamasi degilse ne?Hala baska hic bir belirtim yok.Korkayim mi sevineyim mi sasirdim.

Son düzenleme:
Yediklerinden olmuş çok net. Bağırsakların sağlıklı değil ve adetin de etkisi olabilir

Demir takviyesi kullanmıyorsanız yediklerinizden olmuştur. Ama içim rahat etsin derseniz doktora görünün.

Geçmiş olsun. Tedirgin olmayın bence test yaptırın. Bu genelde demir takviyesi aldığınızda olur. Vitamin ilacı kullanıyor musunuz?

Yani korkayim mi?
Hayır canım panik olma hemen. Sadece test yaptır. Afedersin benim popomdan öyle bi kan geldi ki klozet kan gölüne dönmüştü google a sorarsan bağırsak kanseri diyordu :) internete hiç bakma. Meğersem nur topu gibi basurum çıkmış onun habercisiymiş :)

Allah allah cok gecmis olsun.Bende de basur var kaniyor tabi ama hic o kadar fazla olmadi.

Allah allah cok gecmis olsun.Bende de basur var kaniyor tabi ama hic o kadar fazla olmadi.
Benim ilk başlangıcıydı ondan sanırım. O güne kadar hiç yoktu. Zaten olması da genetik diye düşünüyorum çünkü kabızlık sorunum da hiç olmadı. Ben basur nedir lise son sınıf zamanımda hiç bilmediğim için kanı da görünce ağlayarak acile gitmiştim popom kanıyor diye Makat çatlağından oluyormuş o zaten kremle geçti. Yani insan bilmediği bi şey için ilk anda deli gibi panik olabiliyor ama sakin kalmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…