- 2 Eylül 2024
- 74
- -3
- 1
- 33
- Konu Sahibi gulsahdilsah
-
Ayy ins oyledir cok tesekkur ederim.Yediklerinden olmuş çok net. Bağırsakların sağlıklı değil ve adetin de etkisi olabilir
Yaaa ama kanama olsa boyle oturabilirmiyim yani fenalasnam gerekmez mi?doktora gitmenizi öneririm.
Yok kullanmiyorum ama ispansk ve zeytinde var.Geçmiş olsun. Tedirgin olmayın bence test yaptırın. Bu genelde demir takviyesi aldığınızda olur. Vitamin ilacı kullanıyor musunuz?
Siz direk dışkı testi isteyin bence.Yok kullanmiyorum ama ispansk ve zeytinde var.
Yani korkayim mi?Siz direk dışkı testi isteyin bence.
Hayır canım panik olma hemen. Sadece test yaptır. Afedersin benim popomdan öyle bi kan geldi ki klozet kan gölüne dönmüştü google a sorarsan bağırsak kanseri diyordu :) internete hiç bakma. Meğersem nur topu gibi basurum çıkmış onun habercisiymiş :)Yani korkayim mi?
Allah allah cok gecmis olsun.Bende de basur var kaniyor tabi ama hic o kadar fazla olmadi.Hayır canım panik olma hemen. Sadece test yaptır. Afedersin benim popomdan öyle bi kan geldi ki klozet kan gölüne dönmüştü google a sorarsan bağırsak kanseri diyordu :) internete hiç bakma. Meğersem nur topu gibi basurum çıkmış onun habercisiymiş :)
Benim ilk başlangıcıydı ondan sanırım. O güne kadar hiç yoktu. Zaten olması da genetik diye düşünüyorum çünkü kabızlık sorunum da hiç olmadı. Ben basur nedir lise son sınıf zamanımda hiç bilmediğim için kanı da görünce ağlayarak acile gitmiştim popom kanıyor diyeAllah allah cok gecmis olsun.Bende de basur var kaniyor tabi ama hic o kadar fazla olmadi.
Simdi gecti kahverengiye dondu yinede gideyim mi?Ertelemeden doktora gitmenizi oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?