Siyah diş macunu kullanan var mı

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Arkadaşlar dişlerim sarı gibi düzenli fırçalıyorum yine de pek fark olmuyo. Siyah diş macunu kullanan var mı önerir mısınız

Dişleriniz sonradan mı sarardı yoksa hep böyle miydi rengi? Doğal rengiyse eğer değiştirmeye çalışmayın diye dedim değişmiyor çünkü.

Siyah diş macununu ilk defa duyuyorum ama kız kardeşim dişlerini beyazlatsın diye tadı ve rengi çamura benzeyen kahverengi bir diş macunu almıştı. Dişleri hassaslaştı diş hekimimiz o macunun iyi gelmediğini söyledi bıraktı o yüzden.

Diş hekimizle görüşüp birkaç senede bir dişlerinizi beyazlatsanız? Hem anında çözüm ne güzel. Annem daha bir kere yaptırdı ama sorun çıkmadı henüz. Dişlerinde hassaslık falan olmadı.

Karbonatln faydasını görmüştüm ben bi deneyin isterseniz eşim içine limonda sıkıyor Du sariydi dişleri beyazladi ama eşim her gün düzenli de fırçaladı oda etkilemiş olabilir.

Ben kullanıyorum, beyazlatma etkisi pek yok.

Kemik renginiz sarıysa ona yapacak bir şey yok. Ancak diş hekimleri beyazlatma işlemi yapar, onun da sonuçları çok sağlıklı değil.

İpana hızlı beyazlatıcı ve ipana perfectwhite diş macununu bir arada düzenli kullanırsanız 2-3 tona kadar açıyor diş rengini.

Benim dişlerim kendinden sarı
Eğer öyleyse bi çare olmuyor diş macunları
Siyah da olmaz bence pazarlama stratejisi

Siyah diş macunu bende aşırı beyazlatmadı.. Ama beyazlamasını istiyorsanız öncelikle kaliteli bir şarjlı diş fırçası alın.. Oral B yi bu konuda tavsiye ederim.. Arm&Hammer Advance White, R.O.C.S., White Glo önereceğim diş macunu markaları.. Bunun yanında hemen her çay ve kahveden sonra macunsuz da olsa fırçalayın dişlerinizi..

Benim dişlerim kendinden sarı diş hekimi de düzelmez dedi bir ara ben de almayı düşündüm ama vazgeçtim bir de şimdi benim dişlerimde siyah siyah noktalar olmaya başladı anlamadım neden olduğunu
Bir de belki komik gelecek ama bir şey önereceğim kendim denedim ve faydasını gördüm annem tvde izlemiş diş lekelerim ne yapsam geçmedi ben de denedim
Karbonat ve diş macununu karıştırıp alüminyum folyoyla dişlerine sürt beyazlıyor

Siyah diş macunu bende aşırı beyazlatmadı.. Ama beyazlamasını istiyorsanız öncelikle kaliteli bir şarjlı diş fırçası alın.. Oral B yi bu konuda tavsiye ederim.. Arm&Hammer Advance White, R.O.C.S., White Glo önereceğim diş macunu markaları.. Bunun yanında hemen her çay ve kahveden sonra macunsuz da olsa fırçalayın dişlerinizi..
oral b den çeşitleri çok fark ediyor mu sizce, fiyat farkı biraz fazla da bazılarında

Siyah dis macunu dediginiz sey icinde karbon olan dis macunu. Cok faydasi yok, hatta hic yok. Kabartma tozunu denedim ben. Karbonattan daha etkili. Bir de hindistan cevizi yagi ile fircaladiktan sonra agzimi calkaliyorum. Tadi hosuma gitmese de tutabildigim kadar agzimda tutup caljalayip sonra lavaboya tukurup agzimi su ile calkaliyorum. Rengi aciliyor. Kabartma tozunu bu arada dis etlerinize surmeyin.

Back
X