Sivilceli Ciltler siyah çamur sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tamsev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
15
0
kullanan var mı aranızda arkadaşlar?sivilceli ciltler için.eczacı önerdi ama güvenemedim önce araştırayım dedim.aranızda varsa rica etsem yazabilirmi şimdiden saolun

Cnm Ben kullanıyorum hemde 5 yıldır.Roacutanne tedavisi görmeye başladığımda dr tavsiye etmişti.Tedavim bitti ama sabundan asla vazgeçemedim.Sana tavsiye edebileceğim marka Dead Sea siyah çamur sabunu.Sivilceli ya da sivilceye müsait ciltler için uygun gerçekten.

evet dead sea siyah çamur sabunuydu oda..eczacı kadın bunu önerdi ama ben tüm arkadaşlarım sabun kullanma dediler sabun kurutur vs.yıkama jeli aldım bende ama o daha çok sivilce yaptı yaa:KK43: ben bu sabunu alayım en iisi çok saol.peki tamamen kayboldumu sivilcelerin?

evet dead sea siyah çamur sabunuydu oda..eczacı kadın bunu önerdi ama ben tüm arkadaşlarım sabun kullanma dediler sabun kurutur vs.yıkama jeli aldım bende ama o daha çok sivilce yaptı yaa:KK43: ben bu sabunu alayım en iisi çok saol.peki tamamen kayboldumu sivilcelerin?

Ayy o da çok pahalı yaa ben kaç sene evvel 1 kere alıp kullandım 25 tl'ydi galiba fiyatı.
Mucizevi bir etkisini de görmedim.
Bagno di romanın kini denedim o da güzeldi üstelik 3,75 fiyatı.aklinialirimsmile

Benim sivilcelerimi tamamen geçiren roaccutane oldu.Benim de cildim jellere karşı çok duyarlı hemen sivilcelenme oluyor.Hatta geçen ay ilk defa dead sea den vazgeçip bir yıkama jeli almayı denedim anında sivilceler bastı yüzümü.Tekrar sabunuma döndüm şimdi toparlanıyor tekrar.Sabun kurutsa bile nemlendiricini ihmal etme sakın.Ayrıca bu sabun fiyatından da anlaşılacağı gibi öyle arkadaşlarının bahsettiği sabunların etkisini göstermez merak etme ve geç kalmadan al derim.

Bende cilt ve sivilceler için siyah çamur sabunu iyi geldiğini duydum, almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Tavsiyemdir arkadaşlar bende kullanıyorum,çok memnunum:KK34:

sıkıntıdan yüzüm sivilce doldu
doktora gittim kremin yanında bana da çamur sabunu verdi 3 gündür tedavi amaçlı kullanıyorum umarım iyi gelir
çamur sabunun adı dead sea spa magik black mud soap fiyatı:35 tl

sıkıntıdan yüzüm sivilce doldu
doktora gittim kremin yanında bana da çamur sabunu verdi 3 gündür tedavi amaçlı kullanıyorum umarım iyi gelir
çamur sabunun adı dead sea spa magik black mud soap fiyatı:35 tl

arkadaşlar banada bu sabunu önerdi dermatolog ama önce bi araştırayım dedim fiatı 30 tl felan eğer işe yaramazsa diye o kadar para gitmesin ilk önce bi araştırayım dedim bi kaç kişi övmüş alıcam bu sabundan biraz daha detaylı bilgi anlatırmısınız benim cildim karma sivilceye meyilli çok fazla sivilcem yok 2-3 tane ama suratımda eskiden kalma izlerim var sizce bu sabun sivilce ve izlerine ii gelirmi izlere ii gelmese bile sivile çıkartmasında kil maskesi ile sivilce izlerini yavaş yavaş geçiriyorum arkadaşlar daha fazla bilgisi olan varmı bu sabunla ilgili alalımmı ?

bide burnumun üstünde çok fazla siyah nokta var onlar ilerde sivilceye dönüşüyolar dedi bu sabun siyah noktayada çok iyi dediler

X