- 24 Nisan 2015
- 6.926
- 7.129
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
o bezlerden bım de var naylon gıbı hatta cam sılırken yapısıyor resmen cama bır alıp deneyım canım onu..Benimkinin ayrıca ocak bekleri kadar demirleri var ve döküm.ben komple amwayin fırın temizleyicisinden sürüyorum kuruyor ve duruluyorum camlarda demirlerde tertemiz.
Sizinki muhtemelen kurumuş su izi.
Cam bezleri var.microfiber gibi değil bu naylon gibi.adını unuttum.boş suyla sıkıp silince dahi iz yapmıyor.clin cam temizleyicilerin yanında hediye veriliyordu bir ara parexindi ama iyi değildi.pazardan aldığım daha büyük ve daha iyi çıktı.
Tozlar içinde aldım aynından sadece ıslatıp sıkıp siliyorum.camlara tv ye cam masaya aynaya çok iyi.
Ben önceki mesajda da yazmıştım ben aşırı memnunum.amwayin fırın jeli var.pazardan almıştım 15 liraydı sanırım.kırmızı bir fırçası var cam kaseye döküp fırçayla sürüp bekliyorsunuz hemen kuruyor .sıcak suyla durulayıp kuruluyorsunuz.çok ağır yağ lekesini dahi çıkarıyor.çıkmamışsa üstüne süngeri sürün hiç öyle ovalamadım ben.fırını mı aktif kullanıyorum ama yağları temizlemek çok zor oluyor ben de tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?