siyah cam ocak ve ankstare set temızlıgı

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.926
7.129
198
kızlar ankastrem sıyah renk ve cam...

servıs geldıgınde cıf kullanmayın çiziyor camı demıstı bende genelde yağ çözücü tarzı temızleyıcılerle sılıyorum, en son bauhaustan ankastreler ıcın ozel bır urun aldım ocak soguk ıken nemlı bezle o urunu sıkıp sılıyorum ama hep bır ız kalıyor...

ız kalmaması ve parlaması ıcın ne onerırsınız ?

ben sadece bulaşık sabunlu su ile temizlerdim cam olduğu için yağ yemek artığı hiçbir şey kalmıyordu
cam sil sıkıp silebilirsin en son parlar.

ben arap sabunu kullanıyorum zaten takan adam söylemişti..

ama yinede çok çizilmiş galiba tencere tava falan değdi bilmiyorum ama parlıyor güzel oluyor öneririm :)

Ben onu attım.

Evet bildiğin baş edemedim. Çıldırttı beni.. Hiç mi parlamaz bir ocak? Hele toz üstünde 10 sn de birikiyor.

Şimdi inox ocağımla cok mutluyum.

Onun özel temizleyicileri var ondan kullanıyorum. En son duruladıktan sonra kurutmayı özel cam bezleri varya onlarla yapıyorum. Çizik olmadı şuana kadar.

Benim sıkıntım parlamaması veya toz kalması degıl
sıkıntım su kı ocak kafalarının etrafındakı olusan matlasma
ben domestosla temızlıyorum

özel temizleyicileri ile silip temizliyorum.sonra duruluyorum.en sonunda azıcık,bulaşık makinesinin parlatıcıları var ya ondan döküp siliyorum,pırıl pırıl parlıyor.
ama doğru yada yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.ben böyle bir çözüm buldum.

Markası sizinki nedir bilmiyorum benim ki bosch.Teknik servisinde özel kazıyıcı ve silici set satılıyor.40 tl mi o kadar.İnternet sitesinden de alabilirsiniz.Ben bir kere kazıdım sonrasında sildim.Memnunum

Benimkinin ayrıca ocak bekleri kadar demirleri var ve döküm.ben komple amwayin fırın temizleyicisinden sürüyorum kuruyor ve duruluyorum camlarda demirlerde tertemiz.

Sizinki muhtemelen kurumuş su izi.
Cam bezleri var.microfiber gibi değil bu naylon gibi.adını unuttum.boş suyla sıkıp silince dahi iz yapmıyor.clin cam temizleyicilerin yanında hediye veriliyordu bir ara parexindi ama iyi değildi.pazardan aldığım daha büyük ve daha iyi çıktı.
Tozlar içinde aldım aynından sadece ıslatıp sıkıp siliyorum.camlara tv ye cam masaya aynaya çok iyi.

yaa kızlar benimde cam ocağımda bayaz çizgi şeklinde yuvarlak lekeler var ama normalde gözükmüyor davlumbazın ışığını açtığında butun çizikler apaçık yani dha 1 ay oldu alalı çizilmedi hiç simens marka o beyaz çizgi şeklinde lekeler nedir sizce?

Bu ankastre ocaklar insanı deli ediyor... yarım saat siliyorsun parlatıyosun bi çay suyu koymaya kalk leke oluyor hemen minnacık şeylerden... Sinir ediyor beni.
Senin bahsettiğin leke su lekesi neyle temizlersen temizle duruladıktan sonra kuru bezle iyice kuruyana kadar gecmessen o lekeler oluşuyor.

o bezlerden bım de var naylon gıbı hatta cam sılırken yapısıyor resmen cama bır alıp deneyım canım onu..
normal sarı mutfak bezıyle olmuyor, mıkrofıberle de denedım ama pek faydası olmadı zaten lekeler su lekesı ya dalga dalga kalıyor ya da nokta atısı

cif jel kullanın hem parlatır hem çizmeden temizler. iyi köpürür mikrofiber bezle durulayıp kuruluyorum parlıyor..

fırını mı aktif kullanıyorum ama yağları temizlemek çok zor oluyor ben de tavsiyelerinizi bekliyorum.

fırını mı aktif kullanıyorum ama yağları temizlemek çok zor oluyor ben de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben önceki mesajda da yazmıştım ben aşırı memnunum.amwayin fırın jeli var.pazardan almıştım 15 liraydı sanırım.kırmızı bir fırçası var cam kaseye döküp fırçayla sürüp bekliyorsunuz hemen kuruyor .sıcak suyla durulayıp kuruluyorsunuz.çok ağır yağ lekesini dahi çıkarıyor.çıkmamışsa üstüne süngeri sürün hiç öyle ovalamadım ben.
Yalnız ele değince yakıyor biraz.bayağıda gidiyor.

Ben de çok takıntılıyım bu konuda. O parlamadı mi temiz olduğunu hissetmiyorum hiç mutfağın. Bence temizlik maddesinden çok silinen bezle ilgili. Zaten neyle silersen sil lekeler hemen çıkıyor ama su izleri kalıyor. Sildikten sonra kurulamak lazım. ayna-cam silmek için özel hav bırakmayan bezlerle kuruluyorum ben.

Benimde bosch siyah cam olanlardan o yüzden en ufak su lekesi bile belli oluyor.Servisten özel temizleyici ürün ve kazıyıcı aparatını almıştım fırın temizliği için çok iyi ama ocakta memnun kalmadım doğrusu. Ersağ'ın yağ çözünden çok memnun kaldım önce ersağla siliyorum kurulamassanız leke her üründe kalıyor sonrasında mikrofiber bezle kurulayınca çok güzel parlıyor şiddetle tavsiye ederim ...

bende yaklaşık 6 aylık evliyim. ocağımı bosh tan elektrikli aldım hatta sitesinde baktım temizleyicisi pahalıydı. tesadüf rossman da domol ürününü kazıyıcısı ile çok uyguna buldum. alman ürünü olduğu için hem çok kaliteli hemde uygun. ocak iyice soğuyunca önce kazıyorum yavaş yavaş dikkatli bir şekilde, sonra jeli döküyorum ve 1 dk bekliyorum ardından kalın olmayan bir bez ile siliyorum ve en son kuruluyorum. sonuç. mükemmellllll ^.^ kesinlikle dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…