Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyayı akıtmak

deryanafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
98
0
36
İstanbul
Ben saçlarımı uzun zamandır siyaha boyuyorum ama sıkıldım kızıl istiyorum bu nedenle boyayı akıtmak için bir kaç gündür sabunla yıkıyorum baya sonuç aldım rengim solmaya ve kahverengi ışık dalgaları oluşmaya başladı ama kabartma tozunu okudum forumda nasıl etkilimidir deneyenler varmı yardımınıza ihtiyacım varrr

kabartma tozunu bir arkadaşım uygulamıştı ama boyandıktan hemen sonraki birkaç gün içinde yapınca sonuç alındıgını söylemiş kuaför,bir de saçları felaket sertleşmiş,kazık gibi olmuştu ...

Sabun baya etkili saçlarım kendi rengine dönmeye başladı ve en güzeli boyadan kaybolan kıvırcık buklelerim geri dönmeye başladı sabunlama işleminden sonra krem yaptığım için çok sertleşmiyoda ama işte sabırsızlık bir an önce kızıla boyamak istiyorum

sen sabuna devam et birsüre kullandıktan sonra açıcı yada silici kullanırsın. kabartma tozuna hiç girme bence.

herkes siyah saçlardan kurtulmak ister bende bayılıyorum siyah saça.. yanlız ne zmn siyaha boyasam 3 günde akıyor kızılımsı ışıltılar oluyor :44: bende akmasın simsiyah olsun istiyorum işte

2 yıldır kullanıyorum siyahı çokta memnunum ama eşimm kızıl saç istiyor kızılı sevmezsem zaten hemen siyaha dönücem zamanla sıkıldım farklılık iyi olurr şuanda sabunlamaya devam sonucu yazıcammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…