- Konu Sahibi bikedigordumsanki
-
Şuanda tenim esmer ve saçlarım simsiyah.Doğal saç rengim de simsiyahtı fakat her sene bır kere sıkılıp sac rengimi açmadan saçma bir renge boyayıp siyaha dönüyorum.Her seferinde bana en cok siyah yakışıyor diyorum ama senelerdır aynı o kadar sıkıldım ki
Artık bu renk seçme işini beceremediğimi düşünüp size danışmak istedim lütfen yardım edin ve bana neyle açıp hangi rengin yakışabileceğini söyleyin nolur nolur nolur
Tenim ve saçım şuanda böyle
Böyle olsun istiyorum
ikinci süpermişşşş,bayıldım ..Dur bak ben sana anlatiym uzun olacak biraz.. Sacimda siyah boya vardi o zamaar oryalin zararini bilmiyordum gittim actirdim boyattm çikan renkten dolayı kuaföre sinirlendim vee marketten kömür siyahi alip boyadim.. E tabi simsiyah oldu ben de esmerim. C vitaminini ezdim karbonatla karistirip sacima surdum ciddi derecede siyah boya akti fakat ortaya bambaska bir renk cikti su an sacimda her telden renk var ve gidip boyaticam.. İlk fotoğraf marketten boyadigim siyah, ikincisi de siyahin akmis hali
Tesekkur ederm bu aradaikinci süpermişşşş,bayıldım ..
bence bu çok yakışmış..hangi renkleri düşünüyorsun..Tesekkur ederm bu arada
Bana yakisir mi bilemedim..bence bu çok yakışmış..hangi renkleri düşünüyorsun..
bence çookk yakışır elit bir yüz yapın var..saç da çok şık.. sıradan bir saç değilBana yakisir mi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?