• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah boyalı saçlarımı peroksitle açıyorumm..

gunesay

24 eylül E <3 G
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
294
2
118
37
İstanbul
5 ay önce siyaha boyadığım saçlarımı akıtmak için elimden geleni yaptım ama genede üstüne boya tutmadı bi tek dipler oldu :( koleston peroksit %9 u denedim. ilk seferde saçımın küçük bi yerinde 30 dk beklettim hiç bi fark olmadı. sonradan saçımın dipleri hariç her yerine tamamen yedirdim 2-3 saat bekledim rengi kırıldı kestane gibi bişey oldu :) güneşte kızıl parlayan bişey oldu ve yıpranma falanda olmadı. bu işlemi 2-3 kere daha yapıcam. sonra üstüne boya denicem. şimdi size sorum şudur kiii saçlarımı bronz kahve veya kızıl kahveye boyamak istiyorum ama kızıl kahvede akınca kızıl bişe olmaktan korkuyorum :( hemde yüzümü koyu soluk gösterebilir diye düşünüyorum. aşağıdaki rengi düşünmeye başladım acaba bu renk nedir nasıl elde edebilirim fikri olan varsa yardımcı olabilir mii:26: çok uzun yazmışım ama idare edin artık

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım benden sana tavsiye saçını bu işlem yıpratmıştır ve hemen bi başka deneme yapma..en azından 1 ay bekle..siyah saç renginin üzerine başka bi renk tutmadığını duymuştum..boyatırsın tutmaz,yıpranır die diorum şeker:20:.......arkadaşımın siyah postişleri vardı.sarı saçı benden özendi:66: gel boyatalım postişlerde tutarsa saçımı da boyarız dedi.siyah saçı platin saıyla 2 kez boyadık olmadı:)sonra kuaföre gösterdik.siz ne yapmışsınız bu saç işe yaramaz atın dedi.allahtan saçına denemedik...:30:

aman sakın ha. 2 3 kere daha yapma.saçına ilkinde bir şey olmamış olabilir amadaha sonrakilerde elinde kalabilir...kuaföre git en iyisi o...

canım sen boyarsan lorealin amonyaksız bu boyası süper.....
bende en çok onu beğendim ,diğerleri sadece seçenekti:53:
ama yine de dediğim gibi sen burda renge karar ver ama sakın bu kadar erken boyamaya kalkma

canım ben boyatmadım ama ablam lorealin amonyaksız boyalarını kullanıyor.çok da memnun.
şu var.alt zemin önemli.sen kutudaki rengi istiyorsun bunun içinde o kutuyu almak yerine daha açık bi renk almalısın çünkü alt zemin siyah.ne kadr açabilir ki...kahvenin daha açık tonunu denemelisin.yoksa direk siyah saça bu rengi uygularsan tabi tutmaz...

birincisi saçını çok yıpratmışsın bir daha deneme derin şimdi sağlıklı dediğin saçların elinde kalır 1 2 saat beklemek ne demek 40 dkdan fazlası bile saçı çok kötü yapar saçını 1 2 ay dinlendir beyaz sabunla saçlarını yıka fazla yıkaman daha iyi olur akması için şimdi biraz saçını açtığın için gittikçe daha çok rengi kırılacaktır loreal casting senin için şu anlık iyi bir boya değil o boya saçı hiç açmaz ve 4 numaralı tonu zaten saçını siyah yapar senin 6 numaralı kahveleri kullanman gerekir ve tercihin krem boyalardan olsun jel değil palette,lorealin excellence serisi,kolestonun yeni kahveleri çok güzel mesela saçını 1 ay sonra 8.1 ile boya küllülük vermesi açısından değil ama saçın çok fazla turuncu olacaktır istersen 8 numarada kullanabilirsin 1 2 ay tekrar bekle renk açılacak sonra istediğin rengi boya ama bu işlemi saçına yapma peroksitle açma işini yanii

saclarıma peroksıdanı 1 hftadır bende sürüyorum ve hic bir problem yaşamadım saclarım siyah boyaydı..suan dipleri bal kopugu gibi oldu uclarıda turuncumsu ama sarıya kacıyor ama ortası pek degismedi 2 gunde bir uyguluyorum biraz gunese cıkıp yıkıyorum.ve saclarımda ne kopma nede baska bisey var cok memnunummm:)

Son düzenleme:
saclarıma peroksıdanı 1 hftadır bende sürüyorum ve hic bir problem yaşamadım saclarım siyah boyaydı..suan dipleri bal kopugu gibi oldu uclarıda turuncumsu ama sarıya kacıyor ama ortası pek degismedi 2 gunde bir uyguluyorum biraz gunese cıkıp yıkıyorum.ve saclarımda ne kopma nede baska bisey var cok memnunummm:)

cnm nasıl başardın siyah rengi açmayı??:((
benim de siyaha yakın saçlarım ve peroksit ilk denemede işe yaramadı, acaba haftada birkaçgün yapsam mı???

Back