• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyalı saçımı nasıl kahverengiye dönüştürebilirim ?

Belgin

BEKLİYORUM GELECEKSİN....
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
6.576
15
358
42
İstanbul
siyaha böyattım 7 ay geçtiii kendi saçımda siyah şimdide kahve yapmak istiyorum nasıl olacak yardımmmm

bolbol beyaz sabunla yıkamak
oksidasyon ile açmak
boya silici ile silmek
ya da kuaföre gidip o rengi kırdırmak
bunlardan birini seçmelisiniz
koyu kahve yaparsanız yine siyaha dönük bir renk girer sonradan pişman olacağınız bir kahwerengi yaptırın;):82::22:

bende bir sene evvel siyaha boyamıstı cok pişmanım cunku boya boyayı acmazmıs simdilerde rofle yaptırmayı cok ıstıyorum koföre gittim sanırım benı kırmamak ıcın bı deneyelım bı parca dedı hakıkattanda cırkın bı renk oldu bakır sarısı gıbı sılme ıslemıde boyadan bıgun sonra yapılıyomus baska yapılacak bısey yokmu dedım malesef dedi çok üzüldüm

bebeğim valla sadece oksidasyonu saçın doğal rengi olsaydı önerirdim benim altın parıltılı kahve olmuştu Ama siyah diyosun ki ben siyahtan döndüm Palette öneririm çoğunluk onu kullanmış ben onu bulamadığım için başka bir açıcı markası kullanmıştım arkadaşların saçı kadar sarımsı açılmadı turuncumsuydu Gerçi bende mavi siyah vardı Her neyse şimdi bi açıcı alıyosun mavi toz açıcı ve oksidasyon kremi olcak içinde ve yanında bir hatta iki kişi olsun ki aynı anda uygulasınlar renk farkı pek olmasın Turunculuk gitmesi için de palette açık küllü sarı öneririm kullandım Silici tavsiye etmem o sadece yeni boyandıysa hemen eski renge dönmek içindir ama 7 ay uzun bir süre canım Umarım yardımcı olabilmişimdir :21: Bu arada yıpranmayı da göze alacaksın Saçlarımı kestirdim sonra şimdi adamakıllı bi renge boyucm Renk farkı ortadan kalksın diye

Son düzenleme:
sağolun kızlrrr fikirleriniz için ama ben saçlarımı açtırmak istemiyorum yavaş yavaş kendim boyayarak açmak istiyorum yannii şimdi bi kahveye boyasam saçım iki renk olurmu en azından siyahtan kurtulurmuyum çünkü geçen yıl açtırmıştımmm ve çok yıpranmıştııııı çokkkkkk

bolbol beyaz sabunla yıkamak
oksidasyon ile açmak
boya silici ile silmek
ya da kuaföre gidip o rengi kırdırmak
bunlardan birini seçmelisiniz
koyu kahve yaparsanız yine siyaha dönük bir renk girer sonradan pişman olacağınız bir kahwerengi yaptırın;):82::22:

arkadaşım son cümleni anlamadım yaini kahvemi yapmalıyımmmm

çikolata kahve kahveden koyu o bile tutmuyo Kendim yaptım diyorum denemediğim şeyi söylemem açmadan rengini değiştiremezsin hatta kıramazsın bile:4:

arkadaşım son cümleni anlamadım yaini kahvemi yapmalıyımmmm

arkadaş pişman olmayacağınız bir kahve yaptırın koyu kahve de yaparsanız siyah gibi olur demek istemiş ama açmadan kahve bile tutmaz

evet işyernden girersek nete bir yandan çalışıp bir yandan başka şeyle uğraşırsak böle oluo işte

koyu kahvede siyah gibi girecek ne de olsa zemin siyah
şu anda bakır kahverengi tonndayım ama açıncaya kadr baya uğraştım röfle sevmeyen ben saçımı röfle attım ara ara siyah olduğu için kahverengi olarak açıldı
her seferinde aynı yerden yapmadım farklı farklı yerlerden aldım bayaaa bi (neredeyse hepsini) kahverengiye döndürdüm bu arada ol bol hergün :22:yıkadım 15günde 1 oksidasyonla bekledim sadeceee

ama saçda fazla yıpranma olacak benden söylemsi

parana kıyıp kırsın o rengi sakın sakın oryalle falan açmasın saçını

sağolun kızlar anladığım kadarıyla boşa ugraşmamalıyım böyle kullanmalıyım saçımı bir daha açtırmayacağımmmm yine bilgilerinizi paylaşabilirsiniz benlee

Back