• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyadan Sonra Açık Kumral

eylemcetinkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
279
0
46
İstanbul
Selam kızlar. Saç boyama konusunda pek bilgim yok öncelikle belirtmeliyim. Doğal saç rengim koyu kahverengi esmer tenliyim ve 3 ay önce saçımı siyah renge boyamıştım kendim. Boya tamamen aktı. 12 sinde kuzenimin düğünü var onun düğünü için saçımı açık kumral renge boyamak istiyorum. Siyah boyadan sonra saçın hiçbir renk tutmadığı gibi duyumlar aldım. Saçıma oryal yada herahngi bi açıcı maddenin değmesinide istemiyorum zaten kuru saçlarım daha da başedilmez duruma gelmesin diye. Sizce saçımı açmalımıyım yoksa direk boya mı uygulamalıyım ben karar veremiyorum eminim benden daha bilgili olan vardır saç boyama konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler .

Siyah boya saçlarını sık sık kestirip uzatıp kendi rengin çıkmadığı sürece tamamen gitmez saçtan
Rengi solar kızıl yansıma yapar ama akmaz tamamen
Ve koyu rengin üzerine - özellikle siyah - açık renk tutmaz
Saçının kendi rengi de koyuymuş zaten hiç siyaha boyatmasaydın da açık kumral elde etmek için açıcı kullanman gerekecekti
Açık bir renk istiyorsan açıcıdan başka çaren yok malesef

Son düzenleme:
cnm bnmde saçlar siyah karamel düşündüm bende
saçlarım için ama oryal dediler bana da vazgeçtim
çok yıpratıyormus ve uçlarının kopabileceğini dahi
söyledi kuaför siyah ve kızıl rengin saçtan çıkması
çok uzun zaman alıyormus
yaza kadar bakım yaptırıcam saçlrıma sonra mecbur
açıcı kullanacaklar :44:

hmm peki kızlar teşekkürler ama dedim ya işte kuzenimin düğünü var o yüzden boyatmak istiyorum oryalin kullanımı hakkında bi bilginiz varmı nasıl kullanılır ne kadar bekletilir falan

Saçlarımı 4 ay önce siyaha boyatmıştım bende. Sonra açık kumral doreye döndüm. Açıldı saçlarımın rengi turunculuklar oluştu. Anca 2 kere açıldıktan sonra o rengi elde ettim. Açıcıyı mecburen kullanacaksın.

ya bazı arkadaşlarımı görüyorum 2 haftada bir nerdeyse farklı renk saçları bi sarı bi karamel bi koyu kahverengi bi kumral şaşırıyorum nasıl ellerinde kalmıyo bunların saçları diye :53:

hmm peki kızlar teşekkürler ama dedim ya işte kuzenimin düğünü var o yüzden boyatmak istiyorum oryalin kullanımı hakkında bi bilginiz varmı nasıl kullanılır ne kadar bekletilir falan

Bir kerede açık kumrala dönmen mümkün değil
Kademe kademe açabilirsin boyalarla
Ya da dediğim gibi açıcı kullanabilirsin ama nasıl kullanacağın saç rengine bağlı resim eklersen daha iyi olur
Saçın çok koyuysa 2 kere açman gerekebilir açık kumral için
Açıcı saçı turuncu açar kumrala dönmen yine zor olur

ya bazı arkadaşlarımı görüyorum 2 haftada bir nerdeyse farklı renk saçları bi sarı bi karamel bi koyu kahverengi bi kumral şaşırıyorum nasıl ellerinde kalmıyo bunların saçları diye :53:

Bende öyleyim canım. Sürekli sıkılırım değiştiririm saçımın rengini. Hiç sabit bi renkte kaldığımı gören olmamıştır. Ama işte bakım yapıcaksın sürekli yıpranmaması için. Yoksa şimdiye ben kel kalmıştım.

Bir kerede açık kumrala dönmen mümkün değil
Kademe kademe açabilirsin boyalarla
Ya da dediğim gibi açıcı kullanabilirsin ama nasıl kullanacağın saç rengine bağlı resim eklersen daha iyi olur
Saçın çok koyuysa 2 kere açman gerekebilir açık kumral için
Açıcı saçı turuncu açar kumrala dönmen yine zor olur

Katılıyorum aynen. Tek seferde dönmen hiç mümkün değil. Yanar kopar saçların. Tel tel olur. Kendinde yapma bence bilmiyorsan çünkü açıcının dozunu ayarlayamayabilirsin. Bi kuaföre git.

haklısınız ya bi düğüne saçım farklı gidicem diye saçlarımdan olmak çok mantıksızca olur en iyisi aşama aşama açtırmak. peki kaç ayda kumral rengini alır saçlarım ?

herkes aynı şeyi söylüyo ben vazgeçtim oryal kullanmaktan saçlarım açık kumral olana kadar 20-25 günde bir boyıycam çünkü bazen kuaförler bile mahvedebiliyomuş saçı.

Back