Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSiyah boyadan kurtulmak istiyorum...
arkadaşlar benim saçlarım siyah ve siyahtan kurtulmak istiyorum saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum ama saçlarımın boyasını nasıl akıtıcam bana yardımcı olurmusunuz__?
cnm akıtmak için tek yöntem kuaförün saç rengini oryalle açması ve felaket bişey saçların yanacak kazık gibi olcak bence rengini açtırtma ben yaptım şimdi saçlarımı kestirmek zorunda kaldım
hiç tavsiye etmem
kendi saçların büyüsün onlara röfle yaptırırsın
bende internette ve tvde duymuştum arap sabununun akıttığını bugün denedim ama ilk postişlerimde denedim baya akıttı sonra saçlarımda denedim akıttı ama heralde bir kaç defa denemem gerekio çünkü saçımda hala siyah boya var acilen kurtulmak istiyorum siyah boyadan yaa....
valla canım 6 ay önce sabunla akar diye okumuştumm bi kaç kere denedim ama işe yaramadı heralde bi sene boyunca yıkaman lasım..gittim kuaförde açtırdım çok pişmanım maffolldu saçımmm..hiç elleme derim
canım saçlarını kuaförde akıtıp tekrar boya yapılır sonra üstüne röfle yapılır bence hiç deneme saçın elinde kalır üzgünüm bende 15 senelik bi kuaför olarak söylüyorum
canım saçlarını kuaförde akıtıp tekrar boya yapılır sonra üstüne röfle yapılır bence hiç deneme saçın elinde kalır üzgünüm bende 15 senelik bi kuaför olarak söylüyorum
alla ala bn de en kolay akan siyah diye biliyorum.. saçlarımı kapattırmak için birkaç kere siyaha boyatmıştm bir iki haftaya akmıştı hmen açılıvermişti.. :s