• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyadan kurtulmak istiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sera_sera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sera_sera

Ziyaretçi
arkadaşlar benim saçlarım siyah ve siyahtan kurtulmak istiyorum saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum ama saçlarımın boyasını nasıl akıtıcam bana yardımcı olurmusunuz__?

cnm akıtmak için tek yöntem kuaförün saç rengini oryalle açması ve felaket bişey saçların yanacak kazık gibi olcak bence rengini açtırtma ben yaptım şimdi saçlarımı kestirmek zorunda kaldım
hiç tavsiye etmem
kendi saçların büyüsün onlara röfle yaptırırsın

beyaz sabunla yıkadım ben hem aktı rengi hemde saçım kendine geldi...

teşekkür ederim canımm

mutlaka denicemm :)))

herhangi bir beyaz sabun fark yapmaz =) şampuana konulan çam terebentin yağı filanda akıtıyor saçı benimkini akıttı en azından...

cnm pek iyi hatırlamıyorum ama tv de arap sabununun siyah boyayı akıttığını duymuştum ama ne kadar doğru zarar verir mi bilemiyorum...

bende internette ve tvde duymuştum arap sabununun akıttığını bugün denedim ama ilk postişlerimde denedim baya akıttı sonra saçlarımda denedim akıttı ama heralde bir kaç defa denemem gerekio çünkü saçımda hala siyah boya var acilen kurtulmak istiyorum siyah boyadan yaa....

valla canım 6 ay önce sabunla akar diye okumuştumm bi kaç kere denedim ama işe yaramadı heralde bi sene boyunca yıkaman lasım..gittim kuaförde açtırdım çok pişmanım maffolldu saçımmm..hiç elleme derim

canım saçlarını kuaförde akıtıp tekrar boya yapılır sonra üstüne röfle yapılır bence hiç deneme saçın elinde kalır üzgünüm bende 15 senelik bi kuaför olarak söylüyorum

canım saçlarını kuaförde akıtıp tekrar boya yapılır sonra üstüne röfle yapılır bence hiç deneme saçın elinde kalır üzgünüm bende 15 senelik bi kuaför olarak söylüyorum

ben de izmirde deneymli bi kuaför arıyodm boya için. sizn yeriniz nerde acaba?

siyahı hıc bısey akıtmıyor 5 yıl sıyah kullandım sımdı acık karamel ama baya ugrastım ama dırek boyayla renk degısmıyor

alla ala bn de en kolay akan siyah diye biliyorum.. saçlarımı kapattırmak için birkaç kere siyaha boyatmıştm bir iki haftaya akmıştı hmen açılıvermişti.. :s

Benimde siyah saçlarım ve hemen akıyooo.
İyi bir kuaför bulursan çok yıpranmaz saçın tabi biraz pahalıya mal olurboshayallersmile

Back