• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah boyadan kurtulabilirsiniz ben denedim:)

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
üstüste siyah boyamalar sonucu bi gün sıkıldım ve saçımı açmaya karar vrdim bilirsiiz ki kuaförler çok uçuk rakamlar istiyo ve saçı yakıyo..palettenin yoğun renk açıcısını aldım (üç aydır boyamıyodum ama) diplerden 3-4cm kadar çıkan saçlarıma değdirmeden boyar gibi sürdüm 30dk beklettim sonra yıkayıp birazı kalmıştı onu da diplere sürüp 15 dk beklettim ve ertesi günü üstüne istediim boyayı(kızıl)yapmıştım..siyahtan kurtulmak isteyenlere umarım yardımcı olur bilirim ne kadar zor olduğunu:):lepi:

üstüste siyah boyamalar sonucu bi gün sıkıldım ve saçımı açmaya karar vrdim bilirsiiz ki kuaförler çok uçuk rakamlar istiyo ve saçı yakıyo..palettenin yoğun renk açıcısını aldım (üç aydır boyamıyodum ama) diplerden 3-4cm kadar çıkan saçlarıma değdirmeden boyar gibi sürdüm 30dk beklettim sonra yıkayıp birazı kalmıştı onu da diplere sürüp 15 dk beklettim ve ertesi günü üstüne istediim boyayı(kızıl)yapmıştım..siyahtan kurtulmak isteyenlere umarım yardımcı olur bilirim ne kadar zor olduğunu:):lepi:

hmm hadi hayırlısı senin adına sevindim bende bi kurtulabilsem şu siyah saçtan çok mutlu olcam ama yok bide benmkisi hint kınası senağlama

saÇlarım mavı sıyah bıras aktı yer yer kendı kumral saÇım gÖzÜkÜo Üzerıne sarı

boyasam ne renk olur saÇlarım yıpranırmı..aslında sarı ıstemıorm sıyahtan

sonra sarı olursa kumral rengı gıbı bıŞey Çıkarmı acaba ..

Evde kendım saÇımı boyuyucam bıde

sarı kesinlikle tutmaz üstüne bunlardan önce denemediğim şey kalmamıştı önce dediğim gibi aç üstüne ne renk istiyosan yapabiliyorsn yoksa kurtulmak çok zor oluyo yaa.

canım ben şöyle anlatıyım açılır mı açılmaz mı sen karar ver benm saçm siyahtı diplerden 3cm kadar açılmaştı kızıl boyadım tabi sadece dipler oldu gerisi simsiyah bende tekrar boya yapmak istemedm siyah hint kınası yaptım.aradan 3 ay geçti açma işlemini öyle yaptım kahveye kadar açıldı zaten öyle olunca üstüne de istediğim renk tuttu:)biraz alacalı oldu ama üzerinden 4 ay kadar geçtiyse dene derim çünkü saçıma çok zarar vermedi üstüne boyayınca yumuşacık oldu. inşallah açabilirsin

canım ben boyuyalı 8 ay falan oldu diplerden baya kendi saçım çıktı bakalım yarın toz oryal alıp denicem ucuna olursa her yerini yaparım inşallah olur çok sıkıldım çünkü bu saçtan yinede teşekkür ederim =)

sevındım senın adına cnm.benım de saclar sıyahtı orıyelle berbat hale gelıp cıkolata kahve oldu ama sonra ıkı hafta ıcınde turuncu oldum sonra da dırekt kızıl boyattım sımdı kendı sacımı beklıyorum. acım buyuk actırmıcam kararlıyım :)

ben bu kadar uğraştım siyahı açmayı şu an o kadar doğal bi kahve ki ama vazgeçemedm özledim yine siyah yapcam nasılsa kurtulabiliyorummm:)

ay canım ya sen bilirsin ben kurtulmaya bakıyorum siyahtan =) siyaha alışkınsındır ondandır yakışıyorsa yap tabi

bende saçlarımı palettenn yoqun renk açıcısıyla açtım dün kndi saçlarım 15 cm uzamştı onlar açıldı ama siyah yerler pekte açıldıqını söleyemicem sadece siyahı kırıldı koyu kızıl oldu.. yarın bir dha açaıcıyla açsam bi zarar verir mi saçıma kullananlar varsa ltfn yardımcı olsun:( ? açtıktan snra altın parıltlı kahveye boyicam..

zaten tamamen beyaza kadar açmakmümkün değil ama siyahlığı kırıldığı için üzerine yakın tonlarda bi renk tutuyo kızıl kahve kestane gibi sonra ne karar açmak istiyosan bi kaç ay sonra tekrar dene

Back