Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boya tavsiyesi istiyorum mavi içermesin....Hangi markanın siyahı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
saçlarımı dün boyamadan önce mavi siyah gibi bir renkteydi..
dün palette 1.0 siyah a boyadım daha koyu oldular ancak mavilikleri gidermemiş..
boyayı bekletirken renginin mavileştiğini de farketmiştim zaten
ben dümdüz kömür siyahı olan bir siyah boya istiyorum...

lorealin koyu kestanesi saçımı mavi siyaha çevirdi...palette 1.0 siyah da mavileri siyahlaştırmadı sadece rengini koyulaştırdı...fikirlerinizi bekliyorum..
yıkadıkça saçtan mavi mavi akmayan siyah boya hangi markada var ?

hangi akıla hizmet koyu kestane ve siyah boyaların içine mavi katarlar anlamıyorum...bütün markaların siyahının içinde mavi var mı ?

ben saçımı viola siyaha boyadım valla kömür gibi oldu benimde çok hoşuma gitti tatlım sende dene derim

sağol canım onda hiç mavimsilik yok öyle değil mi ? bildiğimiz düz kömür siyahı diyosun yani..
bir de ışıkta veya güneşte bazı siyah renklerin haddinden fazla aşırı beyazımsı parladığını görüyorum...bu inşallah öyle değildir..koyu saçların gümüş rengi gibi ayna gibi komple bembeyaz parlaması da hoş olmuyo...
peki rengin kalıcılığı nasıl canım yıkandıkça akıyor mu ?
voila marka boya ile ilgili bazı şüphelerim var da...

ama şunu hatırlıyorum ben de...10 sene önce saçımı mavi siyaha boyamak istediğimde viola nın mavi siyahını almıştım ancak mavi siyah değil kömür siyahı olmuştu...demekki voilanın siyah tonları (mavilisi de dahil) kömür gibi çıkıyor...bunu hatırlattığın iyi oldu canım :)
umarım 10 seneden bu yana formülü de değişmemiştir...

Son düzenleme:
Merhaba Canım Saçlarım şuanda Siyaj

Selective-siyah daha az akıyor Tüm boyaların siyahını da denedim.

Merhaba Canım Saçlarım şuanda Siyaj

Selective-siyah daha az akıyor Tüm boyaların siyahını da denedim.

merhaba canım :)
ben buralarda selective boya bulamıyorum ne yazıkki...
her markayı denedim demişsin...market boyalarının içinde mavimsi olmayan siyah hangisi acaba biliyomusun canım ?
loreal ve palette in siyahları mavili çıktı

selective veya akos kullanma saçını mahvedersin...
netten sipariş imkanın varsa çeşitli profesyonel boyalar var onları deneyebilirsin.
misal: igora royal.

Markette satılanlarda Loreal de satış arkadaşlarına detaylı sorarsan bilgilendirir
Ama ben casting serisinden boyamıştım yada Kolestonda önerebilirim. Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…