Arkadaşlar saçlarımı 10 ay önce siyaha boyamıştımşimdi baya aktı geri kalanı nasıl açabilirim ne önerirsiniz oksidanı bayalı olan kısma sürsem açılırmı yoksa dahamı beter olup saçımın rengini açtıktan sonra koyu kızıla boyamak istiyorum boyayıp boyamama konusunda kararsız kaldım buğday tenliyim ve üçgen bir yüzüm var önerilerinize ihtiyacım var biraz sert yüz hatlarım olduğu için tekrar siyaha boyamak istemiyorum şimdiden teşekkürler
bende 6 ay önce kahverengi diye almıştım ve boyayınca katran karası gibi simsiyah olmuştu ama bu zamana kadar boyaya boyaya açtım ben rengini şuan çikolata kahve boyuyorum artık baya açıldı rengi en son alix natura 6.52 çikolata kahve boyadım şuan o renkte,açıcıları denemeye cesaretim yok hiç benim yaa eğer sabır edersen boyadıkça açılıyo zaten
açıkçası pek boyamaktan yana değilim ama diyorumki açık renk için olan oksidanı boyalı kısımlara sürsem kendi rengi olsun istiyorum boyama konusundada karasızımne renge boyasam diye pek kahverengi taraftarı değilim aslında şimdi direk boyamak istemiyorum çünkü kendi rengi koyu kestane saçım uzun kulağımdan aşağısı siyah koyu kızıla boyasam yukarısı açık renk aşağısı koyu olacak eminim napsam?