siyah beyaz salon koltuklarim????

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
slm arkadaslar
salon koltuklarim gordugunuz gibi siyah beyaz.ayni Zamanda odada siyah beyaz yemek masasi ve büfe de var. aslinda cok seviyorum odami ama ara ara sıkıldigimda degisiklik yapabilmekte istiyorum.
aksesuarlarla renk katmak istiyorum
ama birde koltuklarimin minderlerinede kilif diktirmek istiyorum.soyle fuşya veya gece mavisi gibi.
sizce diktirsem kotu dururmu birde hangi renk yakisir.

fikirlerinize ihtiyacim var lutfen yardimci olur musunuz...

$koltuk.webp$koltukkkkk.webp

slm arkadaslar
salon koltuklarim gordugunuz gibi siyah beyaz.ayni Zamanda odada siyah beyaz yemek masasi ve büfe de var. aslinda cok seviyorum odami ama ara ara sıkıldigimda degisiklik yapabilmekte istiyorum.
aksesuarlarla renk katmak istiyorum
ama birde koltuklarimin minderlerinede kilif diktirmek istiyorum.soyle fuşya veya gece mavisi gibi.
sizce diktirsem kotu dururmu birde hangi renk yakisir.

fikirlerinize ihtiyacim var lutfen yardimci olur musunuz...

Eki Görüntüle 886006 Eki Görüntüle 886007

canım koltuklar harika.bayıldım...ama maalesef renk katılabilecek tarzda değil.aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.hatta komşumun koltuğunun kırlentinin renginden istiyodum getirip koydum.kel alaka oldu.iyiki akıl etmişim dedim.çünkü para verip yaptırmamış oldum.ayrıca salona renk katmak istiyosan halını fuşya yap perde fonlarını fuşya yap hatta 1 2 tane de vazo mumluk al fuşya süper olur bence.ama koltuklar kaldırmaz bence....tabi fikir bana ait.belki başka fikirleri de olanlar çıkabilir.ama dediğim gibi aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan.sade bi koltuk tercih etseydik renk cümbüşü bile yapabilirdik ama...olmaz bizim koltuklara...

canım koltuklar harika.bayıldım...ama maalesef renk katılabilecek tarzda değil.aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.hatta komşumun koltuğunun kırlentinin renginden istiyodum getirip koydum.kel alaka oldu.iyiki akıl etmişim dedim.çünkü para verip yaptırmamış oldum.ayrıca salona renk katmak istiyosan halını fuşya yap perde fonlarını fuşya yap hatta 1 2 tane de vazo mumluk al fuşya süper olur bence.ama koltuklar kaldırmaz bence....tabi fikir bana ait.belki başka fikirleri de olanlar çıkabilir.ama dediğim gibi aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan.sade bi koltuk tercih etseydik renk cümbüşü bile yapabilirdik ama...olmaz bizim koltuklara...

cok tsk edrim canim. masamin uzerinde fusya tabaklar var zaten cok seviyorum fusya siyah uyumunu koltuklara renk katmaktan bende emin olamamistim. fon dusundum ama tavanlar alcak oldugu icin odayi belki bogar diye dusundum. artik tablo filan bakarim olmazsa

$turkuaz.webp

$pembemsi.webp

$eflatun.webp

$fusya mor koltuk.webp

$gece mavisi.webp

$pastel mavi.webp

$yesil koltuk.webp

Sana fikir vermesi acisindan üzerinde hizlica oynama yaptim, paint programi yardimi ile. Bence fusya da gece mavisi de olmayacak renkler. Daha cok pastel tonlarda deniz mavisi, yesilimsi olan son fotodaki tonlar cok daha iyi duruyor. Bir de kumasi yakindan görmek lazim aslinda. :)

Eger koltuklari degistirmekten vazgecerseniz en iyi fikirlerden birisi odadaki objelere sevdiginiz bir rengi katmak. Haliniz da biraz daha renkli olabilirmis. Ya da evin duvarlarinindan birini farkli bir renge boyayabilirsiniz. Begendiginiz tamamlamak istediginiz renklerde mumlar samdanlar alabilirsiniz. Tablo asmak da cok iyi bir fikir, yine o tonlarda... Cok bogmadan serpistirerek denge saglayabilirsiniz.

Fakat benim fikrimi sorarsaniz, fusya gibi renkler siyah beyazin üzerine cok siritabilir. Mesela mor da bence cok asiri agir kaciyor siyah beyaz kombinine eklendiginde. Gece mavisi yine öyle, agir renkler bunlar. Koltuklarinizin modelleri zaten agir modeller. Daha hafifletmek ve renklendirmek icin deniz mavisi , koyu turkuaz gibi "pastel" tonlar kullanmanizi kendimce tavsiye edebilirim.

Bu da örnek bir konu: http://www.kadinlarkulubu.com/perde...yaz-salona-hangi-renklerde-perde-yakisir.html

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 886145

Eki Görüntüle 886146

Eki Görüntüle 886147

Eki Görüntüle 886148

Eki Görüntüle 886149

Eki Görüntüle 886150

Eki Görüntüle 886151

Sana fikir vermesi acisindan üzerinde hizlica oynama yaptim, paint programi yardimi ile. Bence fusya da gece mavisi de olmayacak renkler. Daha cok pastel tonlarda deniz mavisi, yesilimsi olan son fotodaki tonlar cok daha iyi duruyor. Bir de kumasi yakindan görmek lazim aslinda. :)

Eger koltuklari degistirmekten vazgecerseniz en iyi fikirlerden birisi odadaki objelere sevdiginiz bir rengi katmak. Haliniz da biraz daha renkli olabilirmis. Ya da evin duvarlarinindan birini farkli bir renge boyayabilirsiniz. Begendiginiz tamamlamak istediginiz renklerde mumlar samdanlar alabilirsiniz. Tablo asmak da cok iyi bir fikir, yine o tonlarda... Cok bogmadan serpistirerek denge saglayabilirsiniz.

Fakat benim fikrimi sorarsaniz, fusya gibi renkler siyah beyazin üzerine cok siritabilir. Mesela mor da bence cok asiri agir kaciyor siyah beyaz kombinine eklendiginde. Gece mavisi yine öyle, agir renkler bunlar. Koltuklarinizin modelleri zaten agir modeller. Daha hafifletmek ve renklendirmek icin deniz mavisi , koyu turkuaz gibi "pastel" tonlar kullanmanizi kendimce tavsiye edebilirim.

Bu da örnek bir konu: http://www.kadinlarkulubu.com/perde...yaz-salona-hangi-renklerde-perde-yakisir.html

cok tskler arkadasim. ben aslinda sadece sirt minderlerini dusunmustum ama dediginiz gibi hem renkte hem de yapip yapmamskta karatsizdim.normalde siyah ve fusya uyumunu cok seviyorum.ama koltuklarima yakisip yakismayacagindan emin degildim.son eklediginiz resimi begendim ama acaba hic renk katmasamda sadece aksesuarlarlami renklendirsem odami bilemedim...

Koltuklarınız gerek kumaş gerekse de model olarak iddialı o yüzden siyah beyaz harici bir rengi kaldırması çok zor. Halının da aynı şekilde baskın bir deseni var. Ben olsam bu haliyle tepe tepe kullanıp daha sonra komple kaplatırdım istediğim renklerde. Yaptırmadan önce denemek de iyi fikirimiş..

Canim koltukların güzel ve iddiali bence bu şekilde kullan renk kaldirmiyo yada komple degistir. Onun içinde erken diye düşünüyorum koltukların çok yeni duruyor..

Ya ayni sorunu bende yasiyorum siyah beyaz salon takimim var(tv unitesi dolap falan()ama simdi koltuk alacagim siyah beyaz alirsam cok mu bogulur. Yesil bi koltuk ytakimi gordum icim gitti onu alsam cok mu sacma olur yanyana

evet arkadaslar koltuklarimin baska bir renk kaldirmayacagindan bnde artk emin oldum.aksesuarlarla renk katarim ya bi tablo yapar veya alirim.simdilik esyalarim yeni oldugu icin degistirmemde ilerde daha farkli hali alir odayi canlandiririm.fikirleriniz icin tskler... :30:

Back
X