Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu siyah beyaz mobilyaya ne renk perde uyum sağlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
arkadaşlar benim yemek odası yatak odası ve salon takımım siyah beyazdan oluşuyor ve ben bi renk ile kombine etmek istiyorum yani mesela halım siyah beyaz kırmızı aynı şekilde tül ve perdemde siyah kırmızı olabilir mi sizce yani başka renkte olabilir tabiki yatak odamda gümüş gri perdem olucak yatak örtüm beyaz ve orta kısmı gümüş pullar var ayyyy destan yazdım valla arkadaşlar haziranda düğün var çok heycanlıyım valla yardımlarınızı bekliyorum

cnm benimde düğn haziranda...salon takımım siyah beyaz...tülünüü düz beyaz alcam yanlık kanatlarııı siyahh desenli alcam...meselaaa salon takımım düz , koltuklarım düz siyah , yemek odam düz beyaz.yani desen falan yok ondan yan perdeleri desenli siyah -beyaz alabilirim gözü yormaz..yatak odam siyah beyaz karışık desenleri var onun için perdenin yan kanadını düz siyah alcamki gözü yormasın..bakalım böle düşüncem varr evi ayarladıktan sonra perdeleri alcam:)kolay gelsin güzel ve yorucu telaşlar bunlar:)

çok sağol düşüncelerini paylaştığın için arkadaşım değerlendircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…