- Konu Sahibi maiwesiyah
-
bakır çok yakışmış bencee
Cnm merhaba oncelıkle... bencede sıyah veya koyu renkler dıyelım senı cok sert gosterıyor.. Senın rengın acık renkler bence..bakırr gercektende fevkalade olmus sana.. ama oda cok akıyor dıyorsun.o zaman sen soyle bal kopugu tarzı renkler denemelısın bence...
2. ve 3. resimlerdeki renkler çok yakışmış. kullanması da en zor onlar galiba ama çok yakışmış.:97:
kesinlikle 2.fotoğraftaki halin bebek gibi :) çok yakışmış yani.... benim fikrimce koyu renkler yapma canım.
2 ve 3 resimdeki saç renkleri muhteşem!
Sanada çok yakışmış
Koyu renk seni olgun gösterirken , 2 resimdeki saç rengide küçük göstermiş
2.ciyi tek geçerim......
teşekkür ederim, saç rengini görmeden birşey söylemek zor ama benim saçım baya turuncuydu gayet iyi kapattıBen mocca'yı çok beğendim..ama hepsi yakışmış..benim saçlarım koyu kızıl,üzerine mocca yapsam nasıl olur ki acaba :/
ahh o renk akmayaydı kalaydı ilk günkü gbben 3. fotodaki rengi çok yakıştırdımm
bakır renk senı cok guzel gostermıs sıyah sacla daha olgun duruyorsun
bakır çok hoş olmuş, arada değişiklik şart=))merhaba hanımlar, yıllardım siyah saç kullanıyordum ama bu yaz saçlarımı bakıra boyattım,
bakırı çok severek kullandım ama çok sık boyatmak gerek, bende de öyle bol vakit yok
1ay boyunca karar veremedim tekrar bakır mı boyasam yoksa koyulaştırsam mı diye, sonra düşündüm, istediğim bakır rengini burda tutturmaları pek mümkün değilben de saçımı palette altın parıltılı mocco ya boyattım
yeniden koyulaştı ama bu rengi kullanmak siyah kullanmak gb değil, siyah beni cidden sert gösteriyordu, bu rengi çok sevdim sanki benim doğal saç rengim gb
fikirlerinizi merak ediyorum :26:
bu senelerdir kullandığım siyah rengim:
Eki Görüntüle 339672
ağustosta bakıra boyattığım saçlarım:
Eki Görüntüle 339673
bakır rengi 2 günde akınca üzerine çikolata kahve ile friksiyon yapmıştı kuaförüm:
Eki Görüntüle 339683
aynı rengin biraz akmış hali:
Eki Görüntüle 339691
baya bi akmış hali:
Eki Görüntüle 339692
farklı ışıklarda çok farklı oluyordu bu renk:
Eki Görüntüle 339694
palette altın parıltılı mocca:
Eki Görüntüle 339695
günışığında altın parıltılı mocca:
Eki Görüntüle 339696
ev ortamında altın parıltılı mocca:
Eki Görüntüle 339698
bugün birazcık daha aktı, benim istediğim uçlar açılsın ışıl ışıl olsun,
beklediğim kadar akma olmadı, kuaför bu renk durmaz akar hemen demişti ama ikinci boyama için fazla acele etmem gerekmeyecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?