Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah-bakır ve altın parıltılı mocco saç renklerim (resimli)

maiwesiyah

Hayatı Tersten Yaşıyorum
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
919
19
46
Manisa
merhaba hanımlar, yıllardım siyah saç kullanıyordum ama bu yaz saçlarımı bakıra boyattım,
bakırı çok severek kullandım ama çok sık boyatmak gerek, bende de öyle bol vakit yok
1ay boyunca karar veremedim tekrar bakır mı boyasam yoksa koyulaştırsam mı diye, sonra düşündüm, istediğim bakır rengini burda tutturmaları pek mümkün değil ben de saçımı palette altın parıltılı mocco ya boyattım
yeniden koyulaştı ama bu rengi kullanmak siyah kullanmak gb değil, siyah beni cidden sert gösteriyordu, bu rengi çok sevdim sanki benim doğal saç rengim gb
fikirlerinizi merak ediyorum :26:
bu senelerdir kullandığım siyah rengim:

ağustosta bakıra boyattığım saçlarım:

bakır rengi 2 günde akınca üzerine çikolata kahve ile friksiyon yapmıştı kuaförüm:

aynı rengin biraz akmış hali:

baya bi akmış hali:

farklı ışıklarda çok farklı oluyordu bu renk:

palette altın parıltılı mocca:

günışığında altın parıltılı mocca:

ev ortamında altın parıltılı mocca:

bugün birazcık daha aktı, benim istediğim uçlar açılsın ışıl ışıl olsun,
beklediğim kadar akma olmadı, kuaför bu renk durmaz akar hemen demişti ama ikinci boyama için fazla acele etmem gerekmeyecek sanırım.

Son düzenleme:
bakır çok yakışmış bencee

teşekkür ederim canım, ben de çok severek kullanmıştım ama saçlarım çok çabuk uzuyor,
saçımı burda boyatmamıştım, burdaki kuaförlere güvenmediğim için tekrar bakıra cesaret edemedim
bir de bu sene mezuniyet falan var durup dururken rezil etmeyeyim saçları diye düşündüm

Cnm merhaba oncelıkle... bencede sıyah veya koyu renkler dıyelım senı cok sert gosterıyor.. Senın rengın acık renkler bence.. bakırr gercektende fevkalade olmus sana.. ama oda cok akıyor dıyorsun.o zaman sen soyle bal kopugu tarzı renkler denemelısın bence...

Son düzenleme:
2. ve 3. resimlerdeki renkler çok yakışmış. kullanması da en zor onlar galiba ama çok yakışmış.:97:

Son düzenleme:
kesinlikle 2.fotoğraftaki halin bebek gibi :) çok yakışmış yani.... benim fikrimce koyu renkler yapma canım.

2 ve 3 resimdeki saç renkleri muhteşem!
Sanada çok yakışmış
Koyu renk seni olgun gösterirken , 2 resimdeki saç rengide küçük göstermiş

merhaba canım, evt ben de farkındayım koyu renkler beni sert gösteriyor
1aydan fazla zaman düşündüm ne yapsam diye ama işte o rengin aynısını yapacak babayiğit kuaför yok buralarda,
yaza kadar boyatmayıp yazın memlekette kendi kuaförüme emanet edecem artık saçı ne yapayım

2 ve 3 resimdeki saç renkleri muhteşem!
Sanada çok yakışmış
Koyu renk seni olgun gösterirken , 2 resimdeki saç rengide küçük göstermiş

teşekkür ederim canım benim,
yazın yaptığım çok radikal bi değişiklikti, herkes çok şaşırmıştı
yaz gelsin yine yapıyorum inşallah

Ben mocca'yı çok beğendim..ama hepsi yakışmış..benim saçlarım koyu kızıl,üzerine mocca yapsam nasıl olur ki acaba :/

bakır çok hoş olmuş, arada değişiklik şart=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…