- Konu Sahibi maiwesiyah
merhaba hanımlar, yıllardım siyah saç kullanıyordum ama bu yaz saçlarımı bakıra boyattım,
bakırı çok severek kullandım ama çok sık boyatmak gerek, bende de öyle bol vakit yok
1ay boyunca karar veremedim tekrar bakır mı boyasam yoksa koyulaştırsam mı diye, sonra düşündüm, istediğim bakır rengini burda tutturmaları pek mümkün değil ben de saçımı palette altın parıltılı mocco ya boyattım
yeniden koyulaştı ama bu rengi kullanmak siyah kullanmak gb değil, siyah beni cidden sert gösteriyordu, bu rengi çok sevdim sanki benim doğal saç rengim gb
fikirlerinizi merak ediyorum :26:
bu senelerdir kullandığım siyah rengim:
ağustosta bakıra boyattığım saçlarım:
bakır rengi 2 günde akınca üzerine çikolata kahve ile friksiyon yapmıştı kuaförüm:
aynı rengin biraz akmış hali:
baya bi akmış hali:
farklı ışıklarda çok farklı oluyordu bu renk:
palette altın parıltılı mocca:
günışığında altın parıltılı mocca:
ev ortamında altın parıltılı mocca:
bugün birazcık daha aktı, benim istediğim uçlar açılsın ışıl ışıl olsun,
beklediğim kadar akma olmadı, kuaför bu renk durmaz akar hemen demişti ama ikinci boyama için fazla acele etmem gerekmeyecek sanırım.
bakırı çok severek kullandım ama çok sık boyatmak gerek, bende de öyle bol vakit yok
1ay boyunca karar veremedim tekrar bakır mı boyasam yoksa koyulaştırsam mı diye, sonra düşündüm, istediğim bakır rengini burda tutturmaları pek mümkün değil ben de saçımı palette altın parıltılı mocco ya boyattım
yeniden koyulaştı ama bu rengi kullanmak siyah kullanmak gb değil, siyah beni cidden sert gösteriyordu, bu rengi çok sevdim sanki benim doğal saç rengim gb
fikirlerinizi merak ediyorum :26:
bu senelerdir kullandığım siyah rengim:
ağustosta bakıra boyattığım saçlarım:
bakır rengi 2 günde akınca üzerine çikolata kahve ile friksiyon yapmıştı kuaförüm:
aynı rengin biraz akmış hali:
baya bi akmış hali:
farklı ışıklarda çok farklı oluyordu bu renk:
palette altın parıltılı mocca:
günışığında altın parıltılı mocca:
ev ortamında altın parıltılı mocca:
bugün birazcık daha aktı, benim istediğim uçlar açılsın ışıl ışıl olsun,
beklediğim kadar akma olmadı, kuaför bu renk durmaz akar hemen demişti ama ikinci boyama için fazla acele etmem gerekmeyecek sanırım.
Son düzenleme: