Siyah akıntı gelmesi

firebreather933

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
5
0
16
28
Mrb son adetim ayın 13ünde bitti ve 15inde nişanlımla bi yakınlaşmamız oldu birlikte olmadık ama zevk suyu vajinama geldi ve bi kaç gün sonra çok az bi siyah akıntım oldu bi dahada gelmedi sizce bu gebelik belirtisi mi yoksa regl sonrası olabilir mi bakireyken bu şekilde hamile kalınabilir mi dünden beride adet olacak gibi karnım çok ağrıyor cevap verirseniz sevinirim

Sanmiyorum. Genekde (yani dr nin bana verdigi cizergeye gorede) adetten hemen sonra zararsiz gunler.
Yani adet sonrasi 1 hafta birsey olmaz cunku yumurtlama donemi degil.
Yumurtlama donemini bilmiyorum ama yumurtlama doneminde tehlikeli.

Senin adetin 13 unde bitmis. 15 inde olmus. Yok hamilelik olmaz. Sanirim yani.

Çok tşk ederim daha önce hiç öyle koyu renk akıntım olmamıştı bu durum sonrası olunca tedirgin oldum intte bebek yerleşince gelir falan diyo çalışmadığım için öyle kafama göre evdende çıkamıyorum test alayım desem çok stres oldum

Icin rahatlayacaksa test yap ama daha erken sanki. Adetin gecikirse yap. Agustosun 13 mu? Nezaman ise ozaman yapin. Suan erken cikmaz zaten varsada.
Dugun nezaman?
Siyah akinti hic duymadim.
Ama benim adetim duzensizdir.
Bazen tam adet olamadigim zaman siyah gibi dokuntulu gibi birseyler gelirdi. Dogru durust kanama olmadan oyle gecerdi adetim.
Belki adetten kalan birseydir .
Normal damla kan damlasi geliyor yerlesmede.
Yinede daha tecrubeli hanimlar yardimci olacaktir.

Düğünümüz seneye yaza nişanlımda askerde izne gelmişti bende o akıntının sebebini araştırayım derken hamilelik falan diye görünce şok oldum adetimde düzensiz genelde ama olmama yakın bi hafta falan hep ağrılı geçer böyle doğru dürüst bişi olmadan hamile kalmak banada mantıklı gelmiyo ama zevk suyundaki spermler daha hareketli etkiliymiş o yüzden tedirgin oldum 3 tane falan test alcam emin olmak için farklı zamanlarda yapcam inş bişiy yoktur

InsaALLAH.

Yap ama adet gunun gecince yap...
Ama idrar testi herzaman doğru olmuyor. Kan versen daha cok icin rahat eder.

InsaALLAH.

Yap ama adet gunun gecince yap...
Ama idrar testi herzaman doğru olmuyor. Kan versen daha cok icin rahat eder.

Annem ameliyatlı olduğundan tüm gün onunlayım nişanlımda burda değil bişiyi bahane edipte çıkamıyorum testi alsam ona bile şükretcem o derece yani testte içime sinmezse bi şekilde giderim artık hastaneyede tşkler ilgilendiğiniz için soracak kimsem olmadığı için yazayım dedim düşünüp durmaktansa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…