Bekleyen kan koyulasir. Rahminizde atilmamis bekleyen kan varmis. O gelmis.Evet bugun adet oldum orkidim sipsiyah neden gecen hafta kan verdim enfeksyon yok agrim var ama aşiri degil sag kasigim ve belim cok agriyo 70.gun döngumde adet oldum gec catladi yumurtam 2.kez acaba gec oldu diemi siyah geliyo afedersiniz lavaboya ciktigimda kirmizi geliyo bu normalmi ? Yoksa bi sorunum olabilirmi ilkkez bole oluyo.
Ay insallah o dur gorumcem dis gebelik gecirdi siyah kan gelmis cok korkuyorum oyle olcak die gerci agri olurdu sanci fln ts ederimBekleyen kan koyulasir. Rahminizde atilmamis bekleyen kan varmis. O gelmis.
Benm ilk gun azcik geldi leke gibi 2 gun yogundu 3 4 gun leke gibi ped bile dolmadi nasil is anlamadim .sBende pko var.
4 gün siyah gelir
2 gün normal kırmızı.
2 gün daha siyah gelir ve biter.
Listen dolayiymis bu
Gebelik süphen barsa eger direk git hastahaneye. Çünkü benm de oyle simsiyah lekelenmem oldu ama hamileydim biliyordm meger cocuk karnimda ölüymüş ondan siyah leke bazen de cok fazla siyah sekilde geliyorfu. 2.nci gebeligimdr de yine kahverengi leke geldi düşük riskim vardi şükür erken gidip onlem aldk 3 bucuk aylk oglum var smdiEvet bugun adet oldum orkidim sipsiyah neden gecen hafta kan verdim enfeksyon yok agrim var ama aşiri degil sag kasigim ve belim cok agriyo 70.gun döngumde adet oldum gec catladi yumurtam 2.kez acaba gec oldu diemi siyah geliyo afedersiniz lavaboya ciktigimda kirmizi geliyo bu normalmi ? Yoksa bi sorunum olabilirmi ilkkez bole oluyo.
Dogum kontrol hapi sonrasında böyle değişimler olabiliyor..Bazen stres vb durumlarda etkiler..Gerekli kontroller yapıldıysa endişelenmeyin.. Ağrılar yumurtlama agrisi olabilir.. bel ayak vb usutmelerds olabilir..Bir sonraki reglinizi gözlemler ona gore dr başvurursunuz gerek olursa..Evet bugun adet oldum orkidim sipsiyah neden gecen hafta kan verdim enfeksyon yok agrim var ama aşiri degil sag kasigim ve belim cok agriyo 70.gun döngumde adet oldum gec catladi yumurtam 2.kez acaba gec oldu diemi siyah geliyo afedersiniz lavaboya ciktigimda kirmizi geliyo bu normalmi ? Yoksa bi sorunum olabilirmi ilkkez bole oluyo.
Adet olmadan 1 hafta önce kan vermistim gebelik yoktu ts ederim cnm cok kisa surdu zaten gec adet oldum ondan herhalde öle cok sancim olmadigi icin doktora gitmedim bidaha saol ve gecmis olsun rabbim bebsgini sana bagislasinGebelik süphen barsa eger direk git hastahaneye. Çünkü benm de oyle simsiyah lekelenmem oldu ama hamileydim biliyordm meger cocuk karnimda ölüymüş ondan siyah leke bazen de cok fazla siyah sekilde geliyorfu. 2.nci gebeligimdr de yine kahverengi leke geldi düşük riskim vardi şükür erken gidip onlem aldk 3 bucuk aylk oglum var smdi
Ts ederim bilgi icin gitmedim doktora asiri agrim olmadi adetle azaldi normale döndüm saolDogum kontrol hapi sonrasında böyle değişimler olabiliyor..Bazen stres vb durumlarda etkiler..Gerekli kontroller yapıldıysa endişelenmeyin.. Ağrılar yumurtlama agrisi olabilir.. bel ayak vb usutmelerds olabilir..Bir sonraki reglinizi gözlemler ona gore dr başvurursunuz gerek olursa..
İnsallh canm rabbim hepimizin evladini bagislasin hayirli evlat nasip etsn herkeseAdet olmadan 1 hafta önce kan vermistim gebelik yoktu ts ederim cnm cok kisa surdu zaten gec adet oldum ondan herhalde öle cok sancim olmadigi icin doktora gitmedim bidaha saol ve gecmis olsun rabbim bebsgini sana bagislasin
Rica ederim..gözünüz aydinTs ederim bilgi icin gitmedim doktora asiri agrim olmadi adetle azaldi normale döndüm saol
Bnde öle duşunuyorum cogu yerde bekleyen kan siyah olarak geliyo yazio .s cok skntili bu regl olaylari ya .sRegl im gecikince tarlusal kullandım benim de kahverengi siyah arası pıhtılı çamur gibi geldi ve hiç kırmızıya dönmedi ben rahimde kan uzun süre beklemesine yordum
Amin insallahİnsallh canm rabbim hepimizin evladini bagislasin hayirli evlat nasip etsn herkese
Allah razi olsunRica ederim..gözünüz aydin
Benim döngüm normal 27-28 günde bir olurum, ve pko fln yok bende, herşey normal,Evet bugun adet oldum orkidim sipsiyah neden gecen hafta kan verdim enfeksyon yok agrim var ama aşiri degil sag kasigim ve belim cok agriyo 70.gun döngumde adet oldum gec catladi yumurtam 2.kez acaba gec oldu diemi siyah geliyo afedersiniz lavaboya ciktigimda kirmizi geliyo bu normalmi ? Yoksa bi sorunum olabilirmi ilkkez bole oluyo.
Ts ederm cnm ögrendim bnde bu durumu normalmis nasip iste . Allah razi olsunBenim döngüm normal 27-28 günde bir olurum, ve pko fln yok bende, herşey normal,
aynısı bende de oldu peçeteye silince kırmızı, pedde siyah gibi, bunu doktoruma sorduğumda bu çok normal dedi, bazen az gelir bazen çok gelir, bi sorun yok dedi.
Benim de son aylarda boyle olmaya basladi. Doktor kontrol etti smear aldi, ultrasonla bakti, rahim filmi cekti ama bisey cikmadi.. ama sinir oluyorum oyle parca parcabiseyler var icindeRegl im gecikince tarlusal kullandım benim de kahverengi siyah arası pıhtılı çamur gibi geldi ve hiç kırmızıya dönmedi ben rahimde kan uzun süre beklemesine yordum