Siyah adet neden olunur ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.055
4.153
Evet bugun adet oldum orkidim sipsiyah neden gecen hafta kan verdim enfeksyon yok agrim var ama aşiri degil sag kasigim ve belim cok agriyo 70.gun döngumde adet oldum gec catladi yumurtam 2.kez acaba gec oldu diemi siyah geliyo afedersiniz lavaboya ciktigimda kirmizi geliyo bu normalmi ? Yoksa bi sorunum olabilirmi ilkkez bole oluyo.

Bekleyen kan koyulasir. Rahminizde atilmamis bekleyen kan varmis. O gelmis.

Bende pko var.
4 gün siyah gelir
2 gün normal kırmızı.
2 gün daha siyah gelir ve biter.
Listen dolayiymis bu

Gebelik süphen barsa eger direk git hastahaneye. Çünkü benm de oyle simsiyah lekelenmem oldu ama hamileydim biliyordm meger cocuk karnimda ölüymüş ondan siyah leke bazen de cok fazla siyah sekilde geliyorfu. 2.nci gebeligimdr de yine kahverengi leke geldi düşük riskim vardi şükür erken gidip onlem aldk 3 bucuk aylk oglum var smdi

Dogum kontrol hapi sonrasında böyle değişimler olabiliyor..Bazen stres vb durumlarda etkiler..Gerekli kontroller yapıldıysa endişelenmeyin.. Ağrılar yumurtlama agrisi olabilir.. bel ayak vb usutmelerds olabilir..Bir sonraki reglinizi gözlemler ona gore dr başvurursunuz gerek olursa..

Adet olmadan 1 hafta önce kan vermistim gebelik yoktu ts ederim cnm cok kisa surdu zaten gec adet oldum ondan herhalde öle cok sancim olmadigi icin doktora gitmedim bidaha saol ve gecmis olsun rabbim bebsgini sana bagislasin

Ts ederim bilgi icin gitmedim doktora asiri agrim olmadi adetle azaldi normale döndüm saol

Regl im gecikince tarlusal kullandım benim de kahverengi siyah arası pıhtılı çamur gibi geldi ve hiç kırmızıya dönmedi ben rahimde kan uzun süre beklemesine yordum

Adet olmadan 1 hafta önce kan vermistim gebelik yoktu ts ederim cnm cok kisa surdu zaten gec adet oldum ondan herhalde öle cok sancim olmadigi icin doktora gitmedim bidaha saol ve gecmis olsun rabbim bebsgini sana bagislasin
İnsallh canm rabbim hepimizin evladini bagislasin hayirli evlat nasip etsn herkese

Benim döngüm normal 27-28 günde bir olurum, ve pko fln yok bende, herşey normal,
aynısı bende de oldu peçeteye silince kırmızı, pedde siyah gibi, bunu doktoruma sorduğumda bu çok normal dedi, bazen az gelir bazen çok gelir, bi sorun yok dedi.

Ts ederm cnm ögrendim bnde bu durumu normalmis nasip iste . Allah razi olsun

Regl im gecikince tarlusal kullandım benim de kahverengi siyah arası pıhtılı çamur gibi geldi ve hiç kırmızıya dönmedi ben rahimde kan uzun süre beklemesine yordum
Benim de son aylarda boyle olmaya basladi. Doktor kontrol etti smear aldi, ultrasonla bakti, rahim filmi cekti ama bisey cikmadi.. ama sinir oluyorum oyle parca parcabiseyler var icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…