Six pack estetiği

Tgc27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
2
0
32
Merhabalar bu konuyu açmamın sebebi six pack estetiği hakkında araştırmama rağmen ankara da yaptıran birilerinden bilgi alamamamdı..24 nisan çarşamba günü six pack işlemi yaptırdım.acısız ağrısız hemen kendine geliyorsun gibi bir durum yok..ilk gün hiç ağrım olmasa da anestezi zor atlatan tansiyonu düşük biri olduğum için sadece başım döndü ona rağmen kendi ihtiyaclarımı kendim karşıladım..2gün ağrım artı biraz daha zor haraket ediyordum karın ve bel bölgem de uyuşukluk ağrım vardı..3gün bu durum devam etti ..yani bu işlem yaptırmak istiyorsanız 4gün dinlenmek gerekir ..şuan ödemli de olsa çok tatlı kaslı karnım var yıllardır spor yaparım böyle görüntü olmadı:) İsteyene öncesi sonrası halini atabilirim. Umarım benim gibi araştıran biri varsa ona yardımcı olmuş olurum..dr um oğuz kılıç buğra erdal ne kadar teşekkür etsem azdır:) (2015 de kendisine meme büyütme ameliyatı oldum İlk bebeğimden sonra küçülme olmuştu..ameliysttan 2sene sonra 2bebeğim oldu 20ay emzirdim sarkma filan olmadı sadece 1tık daha küçülme oldu ondan da gayet memnunum..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…