Sivilceli Ciltler siwilceler için azeltin yada azitro habı kullananlar???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi

öncelikle merhaba güzeller aranıza yeni katıldım bi sorum olcaktı aranızda siwilceler için azeltin yada azitro habı kullanan veya kullanmış olan war mı ? warsa lütfen bişeyler yazın olumlu sonuç aldınız mı? :uhm:

şekerim bundan 2 sene önce cilt doktoruna gittim o verdi kullandım bi faydası olması

ve bundan 3 ay önce başka bir doktora gittim oda aynısından verdi ama yanında kremlerde verdi yine bi çaresi olmadı

yanii es geçç Çok üzgünüm çoook

banada doktor werdi bide yanında benzamycin krem ve sivex losyon werdi. kullanalı bi haftayı geçti bakalım nolcak kullanmaktan başka çarem yok

banada verdi..ama sadece büyük iltihaplı sivilceler şiçin işe yarıyo diğerleri için fayda etmıyo yanında azaelderm krem vermişti..yanı iltıhaplı sivilcelerim geçti ama küçük ve kızarık olnalar hala duruyo..

mrb kizlar bnde azitro kullaniyorum 3 kutu ictim 250 mg olanlarndan..bnm aktif bütün sivilcelerm gecti artk cıkmıyoda ama lekelerm kaldi onlar icindedoktor azeldermi sür gecer dedi

ben kullandm ve çok faydasını gördümhihoyyyt bi deyanında tretin adlı bi kremi kullanıyorum

cnm en başta her cilt bir değil. bende o ilacı çoook kullandım ben diyim 3 sen de 5. ama hiiç bi işe yaramadı. en son baya kuvvetli bi ilaçla geçti. şimdi senin kullandığını kardeşim kullanıyor ve geçti onun. bazilarınında tek kremle geçio mesela.bu konuda çok çektim baya tecbübeliyim :) bide yaşla ilgili durumlarda oluo. eğer yaş küçükçe kuvvetli ilaç vermiolar. o yüzden kullan baktın geçmio başka doktora. ben 6-7 doktor gezdim 11 yaşımdan beri. en son 22 yaşında kurtuldum. o yüzden kullanın ilacı geçmezse doktor değiştirin

kızlaaaaar bende 2 gün önce başladım azax kullanmaya 3 gün kullanıp 4 gün ara veriyorum yanında da clindoxyl jel sürüyorum. clindoxyl cildimi çok kızarttı doktor bu konuda uyarmamıştı daha önce yazan arkadaşlarımız 2 gün ara verip kullanınca kızarıklık yapmadığını yazmış bide öyle denicem. bu arada 1 ay sonra kontrole gitcem cildiyeye.

kolumdaki,sırtımdaki büyük sivilceler için doktor bana azitro hapı yazdı 3 gün içip 3 gün ara vermemi söyledi ama eczacı bana azeltin vermiş ikisi aynı hap galiba umarım sorun olmaz bir dahaki sefer azitro alacağım çünkü

Back
X