Sivilceli Ciltler siwilce+gözenek+siyah noktalar içinnn

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iremsu1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
99
0
Arkadaşlar nuxe parisin aroma perfection temizleme jelini kullanıyorum sabah akşam üzerinede bioderma nın gözenek kremini sürüp onun üzerine bioderma nın akn isimli akne ve siyah nokta kremini sürüyorum bu işlem sabah akşam tekrarlanıyor.
haftada 2 -3 kezde bioderma nın peelingini kullanıyorum genelde banyoda peelingler daha etkiliymiş kullanmaya başlayalı 1 ay oldu siyah nokta ve sivilve hiç kalmadı gözeneklerde belirli derecede azalma var şimdilik devam ediyorum.kullanmak isteyen arkadaşlar olursa çok memnunum

valla kadın erkek farketmiyo bu problemleri yaşamayan yoktur heralde ben de de burnumda siyah noktalar var çenemde de sivşlceler çıkıyo hep çare bulamıyorum dr ilaç verdi ama geçmedi bu bahsettiginiz ürünler eczaneden mi alınıyo ne kadar bu konu da da bilgi verirmisiniz???

Arkadaşlar ben yıllardır burnumun üstündeki siyah noktalarla uğraşıyorum..Onun hiçbir çaresi yok malesefne peeling ne bişey bi sürü peeling kullandım garnier,clinique,clean&clear hiçbiri geçirmedi tek çare bi güzellik merkezine gidip buhar tedavisi yaptırmak..daha sonra oluşmaması için bi işe yarayabilir bu peelingler filan...

Sivilceler için kantaron yağının iyi geldiğini biliyorum. Akşam yatarken sürüp sabah kalkınca yıkayın. Yavaş yavaş gidiyor ama gayet iyi oluyor ve iz kalmıyor.

Siyah noktalar içinse; kahveyi pişirip telveyi siyah noktaların bulunduğu yere sürüp yıkarsanız geçiyor. Ayrıca yumurta akının içine bayağı bir şeker koyun. O zaten vıcık vıcık birşey oluyor. O karışımı siyah noktaların üstüne baş ve işaret parmağınızla sanki çekermiş gibi yaparsanız hem yumuşak oluyor cildiniz hemde siyah noktalar gidiyor.

Arkadaşlar nuxe parisin aroma perfection temizleme jelini kullanıyorum sabah akşam üzerinede bioderma nın gözenek kremini sürüp onun üzerine bioderma nın akn isimli akne ve siyah nokta kremini sürüyorum bu işlem sabah akşam tekrarlanıyor.
haftada 2 -3 kezde bioderma nın peelingini kullanıyorum genelde banyoda peelingler daha etkiliymiş kullanmaya başlayalı 1 ay oldu siyah nokta ve sivilve hiç kalmadı gözeneklerde belirli derecede azalma var şimdilik devam ediyorum.kullanmak isteyen arkadaşlar olursa çok memnunum

canım 4 tane ürün kullanıyorsun. şimdi senin anlattıklarına göre gidip almaya kalksak en az 200 lira ödemek lazım. karar vermek zor.
cilt tipini öğrenebilir miyim?
ayrıca biodermayı sana kim önerdi? eczacı mısın diye merak ettim.

burundaki siyah noktalar için agnefug bp10 u öneririm yada clean&clean siyah nokta peeliing mıydı nerdi ondan işte 2side işe yarıo ben kullandım abimde kullandı .d abim de çok memnun kaldı cleandan .d bi umut arkadşlar (:-) buda benden

bende de burnum ve cenemın altında siyah noktalar var denemediğim kalmadı ama en son loreal pure zone denedım harıka bir ürün daha ilk yaptıgımda bile kayboluoyr tabı hergun yapınca dahda gidiyor kalmıyor bişey ben memnunum tavsıye ederim ::::::::::::::):90:

Son düzenleme:
bende de burnum ve cenemın altında siyah noktalar var denemediğim kalmadı ama en son loreal pure zone denedım harıka bir ürün daha ilk yaptıgımda bile kayboluoyr tabı hergun yapınca dahda gidiyor kalmıyor bişey ben memnunum tavsıye ederim ::::::::::::::):90:

arkadaşlar ben ii bi temizleyici olsun diye aldım temizleyiciyi benim sorunumda ara ara çıkan sivilceler ama özellikle gözenekler ben 4ünü 200ye yakın aldım ama ihtiyacınız neyse onu alın mesela akn olan sivilce kremi bitti onu almadım yüz yıkama jelim bitti onun yerinede sebamed kullanıorum şuanda eczacı değilim :) sadece sağlık çalışanıyım güzellik uzmanı bir arkadaşım tavsiye etti.

ahh o acnefug ilacı...beni mahvetmişti,cüzzamlı gibi olmuştu yüzüm..size tavsiyem doktor ya da kim verirse versin önce yüzünüzün küçük bi kısmında ya da vücudunuzun sorunlu yeri varsa orada deneyin bu sivilce kremlerini...3 4 gün sonunda alerji meydana geliyors yavaş yavaş çok dikkat edin kullanıp kullanmamak konusunda..

kızlar ben kilin yüzdeki tüyleri çoğalttığını duydum ondan korkup kullanmadım şimdi ise haftada 1 yada 2 kez normal bir sabunla gözeneklerimi açıyorum sonra yarım çay kaşığı kahve,şeker,tuz,1 tatlı kaşığı limon suyu ve sütü karıştırıp yüzüme peeling yapıyorum ardından duruluyorum sonra ise yumurta akını yüzüme sürüp 15 dk bekletiyorum ardından tekrar durulayıp gül suyu (benim tercihim rosensenin gül suyu) yada soda ile siliyorum,işte hepsi bu. Çok yağlı ve çok sorunlu bir cilt tipim var bu formüller sayesinde üstesinden geliyorum:KK66:

X