Sivrisinek lekesi!

bursa86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
1.020
0
SELAM KIZLAR...
ÖNCELLİKLE BU SİTEYE HAYRAN KALDIM NE ARARSAM BULUYORUM:))))
YANLIZ ŞU DERDİMEDE BİR ÇARE BULSAK SÜPER OLCAK!!
YAZIN TATİLE GİTMİŞTİK HOTELDE FENA HALDE SİVRİ SİNEKLERE YAKALANDIM...BİR KAŞINTI BİR KAŞINTI SORMAYIN.....YETKİLİLERE DEDİK AMA İLAÇLAMALARDA FAYDA ETMEDİ TABİ...
BENİ FENA HALDE YAKALADILAR BENDE HALİYLE KAŞINDIĞI İÇİN KAŞIDIM SONRADA KANADI TABİİİİ....KANAMADAN DOLAYI LEKELER İZLER KALDI.
BU LEKELERİ İZLERİ NASIL YOK EDEBİLİRİM YADA RENGİNİ AÇARIM FİKRİ OLAN VARMI BANA YARDIM EDİN NOLUR ÇOK ÇİRKİN DURUYOR.....mafoldumben

ilginç, normalde leke kalmaması lazım, sonuçta basit bir sivrisinek ısırığı.
kaşıyıp kanattığınız yer güneşte kaldıysa leke oluşmuş olabilir, lekelerin durumunu ilemiyorum ancak kahverengileştiyse expigment fayda edebilir. birde o bölgede düzenli peeling deneyebilirsiniz. peeling yapıp sonrasında bepanthen ve medecassol uygulayabilirsiniz.

canım çok sağol yazın için:)))evet kahvrengi lekeler kaldı...haklısın tatilde güneşlendim ama hamileydim o yüzden mayo giydim bikini giyseydim dahada kalır diye düşünüyorum....expigment tam olarak ne canım?peeling yapsam iyi olur ama sırtımdada var kime yaptırcam ki bunu ben?sağol tekrar

hmm, canım expigment lekeli bölgede melanin üretimini azaltarak lekelerin görünümünü hafifleten bir ilaç.
sırtında varsa leke, kese yapabilirsin, kesede eski bir peeling yöntemidir,kese yapabilirsin vucuduna. Ölü deriyi atarak, cildin yenilenmesini sağlar. önce peeling dene istersen, geçmezse expigment kullanırsın lekelerin üstüne...
sevgiler

canım bende de var o .. cok hassas oldugum ıcın kasınıp yara yapıyorum izleride kalıyor haliyle..
bacaklarımda var benımde ben kırmızı kantoran yagı sürdüm bir süre..rengi acıldı ama kesin çözüm degil

canım bende de var o .. cok hassas oldugum ıcın kasınıp yara yapıyorum izleride kalıyor haliyle..
bacaklarımda var benımde ben kırmızı kantoran yagı sürdüm bir süre..rengi acıldı ama kesin çözüm degil

hadiii ya seninki ne zamandab beri var gecmeyecekmi yani bu lekeler:KK14:

X