Sivrisinek kovucu ???

WaterLilly

Rüya'm benim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
490
3
Malum yaz aylarıyla birlikte sinekler de ortaya çıktılar. Her ne kadar belediye sık sık ilaçlama yapsa da brkaç tanesi eve girmeyi başarıyor. Likit sinek kovucular bebişlere zararlı dediler e başka ne kullanacağız. Sürülenler daha zararlı olmaz mı, elini sürer, ağzına götürür yalar benim kızım. Siz ne yappıyorsunuz ekim anneleri. bir de sinek ısırıklarına karşı ne yapmalı bilen var mı.

bitkisel sinek kovucuların yanı sıra bir de lavanta yağı sürüldüğünüduymuştum ama hiç denemedim

ben dr sormuştum siz koruyup kollayın piyasada satılan hiçbirşey iyi değil dedi.onun için gece tülü var beşiginin onu çekiyoruz ama illaki yiyiyolar kuzumu benimde(

detan likit sivsinek kovucu kullanıyorum. Fişe takıp camları açıyoruz, çok etkili. Fesleğenin de sivrisinek kovduğunu duymuştum, komidinlere birer tana konulabilir aslında, denemek gerek.

Feslegen cok ise yarıyor .Bi de eczaneden bebekler icin antialaerjik bir ürün aldım ama dirseklerine,dirsek iclerine filan sürüyorum komple sürmüyorum.. zaten içeriginde koku oldugundan sinekler yaklasmıyor ille de butun vucuda sürmek gerekmiyor herhalde

Fesleğenı deneyeyim ben de dalinin bir spreyini aldım fena değil ama sürekli sürmek istemiyorum sürmeyince de yiyor şerefsizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…