• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Sivri sinekelrle başım dertte yardımmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
7 aylık bi kızızm var ve her sabah yeni bir ısırıkla uyanıyor ve bu ısırıkların kızarıkları geçince yerini tuhaf siğil gibi bişi alıyo bunun geçmeside çok zaman alıyo tabi.sormak istediğim şey ise hani şu prize takılan sinek kovucular varya onlardan gece kullansam kızıma bi zararı olurmu acaba kullananlar yada bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen.

pencereyi açman lazım onları kullanacaksan, sinek kovucularda sineğin kaçacağı açık bi pencere olmalı yoksa gene içerse kalıyor ve faydası olmuyor, ya da onları kullanma ama pencerelere sineklik taktır
benim oğlanın sivrisinek ısırmasına alerjisi var, valla bi ısırıldımı alerji şurupları kremleri kullanmak zorunda kalıyorum, o yüzden her pencerede sineklik var
bide yeni bişey öğrendim ıtır bitkisinin olduğu yere sinek gelmezmiş, o bitkiden yetiştirebilirsin

ben pencere kapalı oldugu halde kullanıyorum ve faydasını görüyorum.. birde eczaneden fenistil jel al canım sinek ısırdıgında hemen sür anında kaşıntısını alıyo cok iyi bir şey yalan olmasın 8 ytl cıvarinda

az önce tüketici danışma hattını aradım ve bebğin uyuduğu odad kullanmayın dediler ee anpçamm ben peki yaa

canım lavanta yagı sinekleri uzak tutuyor. ben hem kızıma hem de bana sürüyorum. emzirdiğim için diğer sinek kovucuları ben de kullanamıyorum. bebekler için olan sinek kovucuların da içeriğini uygun bulmadım. lavanta yagı hem doğal hem de mis gibi, bir kaç damla yetiyor. tavsiye ederim.

cnm su elektırılı olnlar war sınak kovucu degıl sınek degdıgı anda patlıyo hanı kebapcılarda falan oluyo onun ev ıcın olanları war bız ondan kullanıyoruz hıc bı zaarırı yok böle sınekler carpınca patlıyo

merhaba ben yatağına sineklik takıyorum. bizim yatağımızın sinekliği vardı üzerine takıyorum sabaha kadar çocuk rahatça uyuyor. eğer senin yatağının yoksa normal bildiğimizden tülden yapabilirsin etrafını lastikle dikersin.o zaman yatağa yapışıyor yani sarıyor. gergin bırakırsan çocuğun üzerinede düşmüyor.

bende cibinlik kullanıyorum ama hercama sineklik taktırmak daha etkili olabilir
daha güvenli

bize doktorumuz bebeklerin kullanabildiği bi sinek ilacı tavsiye etti.yeni çıkan biürün olduğu için eczaneler pek bilmiyor ama depolarına sorduklarında getiriyorlar.
eczacıbaşının detan defans sinek ilacı,spreyli bi kutuda 2 ay üstü bebeklerde tüm vücuda uygulanabiliyor.biz rahat ettik valla tatilde bende kullandım.6 saat etkisi var.

bebegının yatagına sıneklık tak bence en ıyısı
15lıra cıvarı ama kendınde tulden yapabılırsın

offff...aynı durum bende de var..
lavanta yağı harici fesleğenin olduğu odaya gelmiyormuş.bende fesleğen alıcam bakalım bugün çıkarsak.berbat bişe ya..yüzü hep ısırık oldu..bir tane var odada o lanet olası şeyi bulamıyorum günlerdir..

Aynı sorun bizde de vardı.
Kızım sabah bir kalkıyordu sanki savaş alanından çıkmış gibi heryeri kızarmış.
Birde kaşınıyordu herhalde elini ayağını duvarlara vuruyordu yavrum.
Ben çareyi kızım uyuduktan sonra bütün evin ışıklarını söndürüyordum.Sadece salonun lambasını açık bırakıyordum(kızımın odasına salonda giriliyor) Sineklerin hepsi ışığı yanan salonun tavanında birikiyorlardı.Bende işe yaradı sizde deneyin isterseniz.

bize doktorumuz bebeklerin kullanabildiği bi sinek ilacı tavsiye etti.yeni çıkan biürün olduğu için eczaneler pek bilmiyor ama depolarına sorduklarında getiriyorlar.
eczacıbaşının detan defans sinek ilacı,spreyli bi kutuda 2 ay üstü bebeklerde tüm vücuda uygulanabiliyor.biz rahat ettik valla tatilde bende kullandım.6 saat etkisi var.

işte ben güvenemedim o ilaca. çünkü emziren anneler ve hamilelerin kullanması sakıncalı. süte geçip zarar veren şey derisinden de geçip zarar verebilir. çok güvenli bulmadım. bir de kendim de kullanamazdım.

Bocegım aldın mı lavanta ıse yarıyor mu?

Ya ben lavanta yagını once kendımde denedım.. dokup ovusturunca sankı ellerım yanıyor gıbı oldu.

Back