• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivillce

Tazeanne1818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
25
4
1
26
4 aylık bebegimin kafası da sivilce var daha önce böyle birşey yaşayan oldumu? nedeni nedir? Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Hani ananelerimiz sütün iyi geliyor o yüzdendir diyorlar ama bilemedim...alerji yapacak birşeyde tüketmiyorum genelde hep aynı besinleri tüketiyorum böyle birşey yoktu sonradan oldu
Sadece saç bölgesinde mi? Vücudunun başka yerlerinde de çıkarsa alerji olabilir. Saçta olana seboraik dermatit deniyor. Biraz gözlemleyip ilerlerse doktorunuza mutlaka gösterin.

Hani ananelerimiz sütün iyi geliyor o yüzdendir diyorlar ama bilemedim...alerji yapacak birşeyde tüketmiyorum genelde hep aynı besinleri tüketiyorum böyle birşey yoktu sonradan oldu
Bende öyle biliyorum. Sadece Anne sütü alıyorsa alerji olmaz sanmıyorum

Bende öyle biliyorum. Sadece Anne sütü alıyorsa alerji olmaz sanmıyorum
Dün banyo yaptırmıştım banyodan sonra sivilceleri kurudu gitti yinede doktora götürdüm bugün doktorumuz alerji değil alerji olsa kurumaz daha çok artar dedi yediğin şeyler sütünü yağlandırıdığı için oluyor dedi su iç sütün sulansın dedi..bi bilgi olsun die yazıyorum

Dün banyo yaptırmıştım banyodan sonra sivilceleri kurudu gitti yinede doktora götürdüm bugün doktorumuz alerji değil alerji olsa kurumaz daha çok artar dedi yediğin şeyler sütünü yağlandırıdığı için oluyor dedi su iç sütün sulansın dedi..bi bilgi olsun die yazıyorum
☺ gecmiş olsun

Back