Sivilci İzleri - Yaraları

buttercup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
351
10
Merhaba herkese.
Bu site sayesinde saçım için denemediğim yöntem kalmadı. Çalı gibi yanık saçlarımı yumuşacık yapabildim hepinizin sayesinde.. Herkese teşekkür ederim öncelikle.

Şimde 2.ci sorunum ise 24.5 yaşındayım (25demeye dilim varmıyor hala)ergenlik dönemimde ve 20li yaşların başlangıcında pürüssüz ipek gibi bir cildim vardı. Sevilce nedir gerçekten bilmezdim. Şimdiyse tek tük çıkıyorlar ve uzunca bir süre geçmiyor geçer gibi oluyor yüzeydeki kabarıklık gidiyor fakat siyah koyu koyu lekeler halinde aylarca kalıyor... Ve bazen çok takıyorum üzülüyorum elim gidiyor engellesemde yara gibi olmaya başlıyor ben mi yapıyorum yara haline gekirmeyi gerçekten bilmiyorum...

Bu sorunu yaşayan varmı? Çözümünü bilen var mı... Ne yapabilirim?ohaoldumsmile

tam bende bunu arıyordum
bende de aynı sorun var ya aylar önce çıkan sivilcenin izi duruyor hala. 2-3 hafta önceki sivilcenin de yarası duruyor.
çok kötü görünüyor suratım :1ninca:

benimde aynen.ergenlikte sivilce nedir bilmezken şimdi sivilceyle boğuşuyorum.
geçmiyor haftalardır.yara gibi oldu
acnelyse yi çok övüyolar sivilceli ciltler topicinde
soyma özelliği varmış.
onu kullanacam ben.yoksa geçeceği yok

yumurtalık kistleriyle alakalı olabilir, bir kontrol ettirin derim ben.

devamlı sivilce çıkması filan onunla alakalı değil miydi? bilmiyorumkismile
biz sivilce izlerinden şikayetçiyiz :sinifsinif:
ay bu arada benim cildim çok yağlı gerçi geçen yıl genel olarak hormon testi yaptırdım ama,bi ara gidip bi baktırayım ya dur bak iyiki hatırlattın Şeniz opuyorumnanaktan sivilce izleri için olurmu bilmem ama yğlanma için kesinlikle gitmeliyim eyvahedigeldismile

bende de aynı sorun var ama bende iki tane sivilce çıktı aslında sivilce degil şişik bende sıktım içinden beyaz bişey çıktı sonra kızardı şimdi az izi kaldı az az gidiyor ama ben hemen gitmesiniz istiyorum hem ellemeyin gider ben elliyorum gidmiyor ama ellemiyorum şimdi azaldı ama genede bi bilgi veren olsa iyi olur ilk defa böle oldugu için uyuz oldum hem 16 yaşındayım daha:)

bende de aynı sorun var ama bende iki tane sivilce çıktı aslında sivilce degil şişik bende sıktım içinden beyaz bişey çıktı sonra kızardı şimdi az izi kaldı az az gidiyor ama ben hemen gitmesiniz istiyorum hem ellemeyin gider ben elliyorum gidmiyor ama ellemiyorum şimdi azaldı ama genede bi bilgi veren olsa iyi olur ilk defa böle oldugu için uyuz oldum hem 16 yaşındayım daha:)

canım bende 17 yaşındayım aklinialirimsmile
bugün doktora gidicem birazdan
gelince yazarım size bakalım ne diyecek? eyvahedigeldismile

Kızlar gittim doktora.
Sivilce izlerini söyledim,2 tane krem yazdı daha almadım bilmiyorum yarın alıcam.
Sivilcelerini sıkma dedi,beyaz tenli olduğum için lekeler konusunda daha şanslısın dedi.
Bir de cildimin çabuk yağlandığını söyledim,imex sabun verdi ona da.
İnşallah işe yarar :Saruboceq:

X